Dnevni horoskop: Lava očekuju otežavajuće okolnosti, a Vodoliju divan ljubavni odnos (16. novembar 2019.)

Dnevni horoskop za 16. novembar 2019. godine!

OVAN

Pred vama je generalno povoljan dan, pa možete da očekujete da ćte ostvariti svoje poslovne ideje. Veoma je važno da sa voljenom osobom ostvarite iskren odnos ako žlite da vaša veza napreduje. Bolovi u leđima su mogući.

BIK

Izbegavajte bilo kakvu vrstu rizika jer biste tokom dana mogli da budete skloni nekim manjim rizicima na poslu. Moguće je da postoje okolnosti koje vam se ne dopadaju a tiču se vaše veze partnerom. Mogući su problemi sa jetrom.

Horoskop - kakve nam darove nebo donosi do kraja novembra: očekuje nas magičan vrtlog ljubavi i snovaHoroskop - kakve nam darove nebo donosi do kraja novembra: očekuje nas magičan vrtlog ljubavi i snovaOtvara se magičan vrtlog želja - evo kakva nas sudbina očekuje do kraja novembra!

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas nepovoljan period. Čuvajte se moguće štete. Može se reći da odnos sa voljenom osobom dolazi do problematične tačke tokom današnjeg dana. Mogući problemi sa varenjem.

RAK

Nije vam lako da pokažete sve svoje sposobnosti jer niste dobili podršku koju ste očekivali. Mogući su manji nesporazumi sa partnerom. Potrudite se da pokažete više fleksibilnosti u komunikaciji. Povedite računa o zglobovima.

LAV

Pred vama su otežavajuće okolnosti na poslovnom polju. Moguće je da ćete osetiti dozu neprijateljstva i rivalstva. Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama i to vam se ne dopada. Problemi sa kičmom.

DEVICA

Pred vama je povoljan dan za polje posla. Ako ste planirali neko kraće putovanje, isplatiće vam se. Emotivno ste sasvim sigurni u svoju odluku i znate sa kim želite da budete i do koga vam je stalo. Odlično se osećate.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.