Dnevni horoskop: Lava očekuje susret iz snova, a Strelac rešava stare probleme (23. maj 2019.)

Dnevni horoskop - astro prognoze za ljubav posao i zdravlje za 23. maj 2019. godine!

Dnevni horoskop za 23. maj 2019. godine!

OVAN

Imaćete više slobodnog vremena nego obično, što vam dolazi kao poručeno. Iskoristite ovaj dan da se malo psihički rasteretite. Sve ste sigurniji da pored trenutnog partnera želite da provedete ostatak života. Zdravlje je dobro.

BIK

Isfrustrirani ste zbog ponašanja svojih nadređenih i smatrate da nisu kvalifikovani za svoje pozicije. Veoma vam je lepo sa trenutnim partnerom i jedini problem vam je što teško nalazite vremena za njega. Problemi vezani za pritisak.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika radost u vladavini Blizanaca (do 20. juna 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika radost u vladavini Blizanaca (do 20. juna 2019.)Horoskop otkriva koja 3 znaka će biti najsrećnija dok je Sunce u znaku Blizanaca!

BLIZANCI

Ako ste bili u svađi sa nekim iz kolektiva možete da očekujete rešenje te situacije danas. Lepo se slažete i uživate u trenucima koje provodite zajedno sa voljenom osobom. Ne bi trebalo da bude problema.

RAK

Moguće je da ćete prilično brzopleto doneti veoma važnu poslovnu odluku, ali će vas poslužiti sreća, pa će se ona pokazati kao ispravna. Moguće je da ćete konačno ostvariti vezu sa osobom do koje vam je stalo. Skloni ste prehladi.

LAV

Generalno ste zadovoljni poslovnom situacijom, mada postoje neke sitnice koje bi rado promenili. Možete da očekujete izuzetno zanimljivo poznantvo i povoljnu priliku za početak nove veze. Stabilno i dobro zdravlje.

DEVICA

Obaveze vam se gomilaju, ali to samo smanjuje vašunmotivaciju da ih rešavate. Svesni ste da situacija u vašoj vezi nije dobra, ali odlučujete da se pomirite i trpite, jer nemate energije za nove promene. Mogući su problemi sa nesvesticom.

VAGA

Danas vam uspeva da sve držite pod kontrolom iako se pojavljuju neke nepredviđene situacije. Iako vam se činilo da je ova osoba sve što ste u nekome tražili, vaše iluzije se polako raspršuju. Moguća je vrtoglavica.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.