Dnevni horoskop: kosmos vam otvara velike mogućnosti - prihvatite ih

Dnevni horoskop -Bik treba da bude vrlo oprezan, a Strelca očekuje finansijski dobitak koji će smanjiti napetost!

Dnevni horoskop za 24. april 2020. godine!

OVAN

Puni ste razumevanja za druge ljude, ipak, pripazite jer vam slede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Obazrivo s novcem danas, jer ako se zaletite kocka će pasti upravo na onu stranu na kojoj je najmanje očekujete.

BIK

Ukoliko se nađete u prilici da potpišete neka dokumenta, budite oprezni jer vam se može potkrasti greška koju kasnije nećete moći da ispravite. Vaše promenljivo raspoloženje može zbuniti partnera i navesti ga da pomisli da ga više ne volite.

Horoskop - očekuje nas veliki period tranformacije: evo šta nam donosi retrogradni Pluton do 5. oktobra 2020. godineHoroskop - očekuje nas veliki period tranformacije: evo šta nam donosi retrogradni Pluton do 5. oktobra 2020. godineVelike promene su pred nama do 5. oktobra 2020. godine - evo šta nam donosi retrogradni Pluton u Jarcu!

BLIZANCI

Intrigira vas neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče, mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu.

RAK

Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi tako i partneru.

LAV

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete to dobro unovčiti. Međutim, da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to je najverovatnije nešto što je povezano za vaš privatni i ljubavni život.

DEVICA

Možete računati na podršku prijateqa jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužii kod njih. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora kojim će vaša profesionalna karijera krenuti drugim smerom.

VAGA

Veza koju ste držali u tajnosti preti da postane javna. Partner vas više voli nego vi njega, ali vi ne uživate u tome. Njegova očekivanja za vas postaju veliko opterećenje, pa će vam sve ovo biti jak razlog da ozbiljno razmislite o raskidu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.