Dnevni horoskop: iznenadni susreti i sjajne romantične mogućnosti (4. februar 2020.)

Dnevni horoskop - Blizance očekuje manja kriza, a Škorpiju grandiozni planovi!

Dnevni horoskop za 4. februar 2020. godine!

OVAN

Ukoliko se nađete u prilici da nešto krupno kupujete ili da potpisujete neke veoma važne vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak. Može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

BIK

Iznenadni susret otvara vam mogućnost da jedno davno poznanstvo preraste u romansu. Strpljivo prevaziđite moguće poteškoće na početku jer će sve delovati veoma haotično. Tokom večeri stiže vam neočekivani obrt koji će vas poljuljati.

Nedeljni horoskop do 10. februara 2020. godine: Devica krije romantična osećanja, a Ovna očekuje povoljan period u karijeri i finansijamaNedeljni horoskop do 10. februara 2020. godine: Devica krije romantična osećanja, a Ovna očekuje povoljan period u karijeri i finansijamaNeeljni horoskop - sedmica starih ljubavi i povoljnih poslovnih obrta!

BLIZANCI

Pred vama je moguća manja kriza jer se odnos sa voljenom osobom sveo na kratke razgovore koje po navici obavljate na kraju svakog dana. Grešite ako mislite da ćete stvar popraviti dugim i iscrpljujućim razgovorom za koji večeras nije vreme.

RAK

Kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu, pred vama je dan pun rizičnih situacija. Ovo vam iziskuje dosta energije, koja vam, inače, manjka. Razgovori koje ćete voditi sa određenim osobama neće dati velike rezultate.

LAV

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, svu krivicu preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob jer ste precenili svoju strpljivost. Promene u privatnom životu remete i rutinu u vašoj radnoj svakodnevici.

DEVICA

Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja vas, već neko vreme, muči. Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi danas da završite.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.