Dnevni horoskop: evo šta je vašem znaku zapisano u zvezdama 28. maja 2019. godine

Dnevni horoskop - Ovan lako rešava probleme, a Devicu očekuje prilika iz snova!

Dnevni horoskop za 28. maj 2019. godine!

OVAN

Spremni ste da rešavate pitanja koja se odnose na nekretnine ili na privatan biznis. Veoma ste ambiciozni iako se to ne bi reklo. Nemate potrebe da preuveličavate probleme, lako ćete ih rešiti. Želite da razgovarate sa starim prijateljem o nečemu veoma bitnom u vezi posla.

BIK

Verujete da ćete naći način da ubedite jednu Devicu ili nekog Jarca u ono što želite. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa Škorpijom od koje očekujete neku vrstu usluge. Nemojte dopustiti da vas bilo ko poremeti u vašim planovima koji se odnose na inostranstvo ili na posao sa strancima.

Nedeljni horoskop do 2. juna 2019. godine: Lavu se vraća ljubav iz prošlosti, a Jarca očekuju dobre životne prilikeNedeljni horoskop do 2. juna 2019. godine: Lavu se vraća ljubav iz prošlosti, a Jarca očekuju dobre životne prilikeNedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna 2019. godine - saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

BLIZANCI

Danas dobijate dobre preporuke za neki drugi posao koji bi mogao biti bolje plaćen. Možete dobiti interesantne vesti iz inostranstva od nekog na koga niste računali. Verujete u mogućnost susreta sa osobom koju dugo niste videli jer živi u drugom mestu.

RAK

Iskoristite svoje iskustvo koje ste stekli radeći sa Škorpijom ili mudrih kolega koji su živeli u inostranstvu. Danas ćete morati da naporno radite ako želite da vas cene neki Ovan, Jarac ili neka Devica. Strelac još uvek računa na vas u vezi sa zajedničkim poslom u inostranstvu.

LAV

Prilično ste nervozni jer imate utisak da neko radi nešto protiv vas i da pokušava da vas nagovori da se prihvatite novih dužnosti. Svesni ste svojih potencijala ali i nedovoljne ambicije ili spremnosti da uradite ono što bi trebalo da biste bili uspešni. Strepite da biste mogli doći u iskušenje da uradite nešto što u stvari ne bi bilo povoljno po vas. Trebalo bi da budete tolerantniji u pogledu nečega o čemu ste razgovarali sa poslovnim partnerom.

DEVICA

Imate potrebu da pokažete smisao za realnost i entuzijazam kada se radi o vašoj vodećoj ulozi u okviru timskog rada i pokazaćee svoju sposobnost za dobru procenu u pogledu potencijalnih saradnika. Nekome je stalo da vas ima kao saradnika, a vama je najvažnija finansijska sigurnost. Želite da po svaku cenu budete primećeni negde u nekom velikom društvu u okviru koga možete da izložite svoje ideje. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što neko o vama priča. Dobićete priliku o kojoj ste sanjali.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.