Dnevni horoskop: evo koje znakove danas očekuju maštoviti darovi neba (21. januar 2020.)

Dnevni horoskop - Devicu očekuje značajan dobitak, a Strelac pravi krupne korake ka uspehu!

Dnevni horoskop za 21. januar 2020. godine!

OVAN

Pravite kompromis tamo gde mu nije mesto. Robujete nekim ubeđenjima koja nisu racionalna. Ukoliko danas ne poslušate savet jednog prijatelja, a sve to biste mogli da spoznate na jedan neprijatan način. Verujte u dobronamernost drugih ljudi.

BIK

Da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to može biti u vezi s vašim ljubavnim životom. Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete u svim namerama uspeti, ali, pokušajte da ne trgujete emocijama.

Nedeljni horoskop do 27. januara 2020. godine: romantične Blizance očekuje napredak, a Vodoliju odličan priliv novcaNedeljni horoskop do 27. januara 2020. godine: romantične Blizance očekuje napredak, a Vodoliju odličan priliv novcaNedeljni horoskop - očekuje nas sedmica romantičnih avantura i uzbudljivog društvenog života!

BLIZANCI

Dugo ste odolevali improvizacijama i forsirali svoje ideje. Sada, kada je tuđe rešenje najnepovoljnije, vi morate da ga prihvatite. Krivicu za novonastalu situaciju morate preuzeti, jer ste svojim negativnim stavom izazvali inat nadređenih.

RAK

Zahvaljujući svojim sposobnostima dobijate malu zahvalnicu u vidu simboličnog poklona. Imponuje vam priznanje, bez obzira na to što je količina vašeg uloženog truda znatno veća od dara koji dobijate. Mudro se zahvalite, prava nadoknada tek dolazi.

LAV

Ovo je vaš dan. Kockice se slažu jedna za drugom, stvari se rešavaju same po sebi. Prijatno ste iznenađeni jer niste očekivali takav dar s neba. Neka vas ne zanese trenutni rezultat jer on nije došao vašim zalaganjem već je presudio faktor sreće.

DEVICA

Preokupirani ste finansijama, partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobegnete. Savet je da istrajete u svemu, jer, dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.