Dnevni horoskop: emotivna ravnoteža i snaga ljubavi (29. januar 2020.)

Dnevni horoskop - Ovna uskoro očekuju promene, a Vodolija grabi ka svojim ciljevima!

Dnevni horoskop za 29. januar 2020. godine!

OVAN

Čekate promene koje se sve više bliže. I kao što to obično biva, minuti vam izgledaju kao godine. Nestrpljivost vas žestoko remeti, neophodno je da pronađete način da se relaksirate. Na primer, popodne provedite u krugu voljene osobe ili prijatelja.

BIK

Stvara vam tenziju mešanje jednog člana porodice u vaše odluke. Obrazlažući svoje sjajne ideje, ambiciozno započinjete razgovor koji se, potom, završava katastrofalno. Vaše verbalne veštine danas nisu na zavidnom nivou, povucite se.

Nedeljni ljubavni horoskop: Raka očekuje lepo poznanstvo, a Vodolije razmirice i napetost (do 4. februara 2020.)Nedeljni ljubavni horoskop: Raka očekuje lepo poznanstvo, a Vodolije razmirice i napetost (do 4. februara 2020.)Nedeljni horoskop - sedmica u kojoj nam ljubav postavlja teška pitanja!

BLIZANCI

Vaš spokoj zavisi od volje drugih ljudi. To nije dobro jer vas to frustrira. Oslobodite se ovog obrasca i preuzmite odgovornost za sopstveno stanje. Menjajte sebe, to je jedini način da promenite i drugu stranu, naročito ako se radi o voljenoj osobi.

RAK

Prepuni ste ideja kojima zasipate svoje okruženje. Iako ste omiljeni u društvu, postajete naporni jer brbljate. Brzina kojom se izražavate drugim ljudima izgleda kao da ste površni, pa je savet za danas da manje pričate, a više radite.

LAV

Predstoje vam prijatni poslovni razgovori. Iako ste u tajnosti povlačili neke poteze, vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli nezapaženo. S druge strane, blago zatezanje odnosa sa voljenom osobom je prolazno, pa je uputno da se uopšte ne obazirete na to.

DEVICA

Dok se vi bavite nevažnim problemima, promiču vam krupne stvari. Fokusirani ste na zavrzlame u radnom okruženju pa nikako da sagledate krupan plan. Ovo što se dešava danas nebitno je u odnosu na ono što predstoji. Čuvajte snagu za naredne dane.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.