Dnevni horoskop: duša zna odgovor na svaku vašu dilemu (6. februar 2020.)

Dnevni horoskop - Strelac je pun optimizma, a za Vodoloje finansijska situacija se stabilizuje!

Dnevni horoskop za 6. februar 2020. godine!

OVAN

Iščekujete promene u čijoj ste realizaciji imali značajnu ulogu. Strpljenje vam danas nije jača strana pa je izvesna tenzija i neraspoloženje. Neophodno je da stvari zadržite pod kontrolom i obuzdate temperament, u suprotnom vam slede ozbiljni stresovi.

BIK

U srce su vam se uvukli strahovi. Niste sigurni da li vas vole zato što kao čovek vredite ili je to zato što imate moći da im nešto priuštite, čak i materijalno. Odgovor na ovu dilemu morate potražiti u dnu duše koja zna odgovor.

Horoskop - u februaru se sudaraju energija VODE i VATRE: šta nam donose pun Mesec u Lavu i mlad Mesec u RibamaHoroskop - u februaru se sudaraju energija VODE i VATRE: šta nam donose pun Mesec u Lavu i mlad Mesec u RibamaMoćan spoj vatre i vode - evo šta nam donose mlad Mesec u Ribama i pun Mesec u Lavu!

BLIZANCI

Nemate racionalno objašnjenje zbog čega ste propustili ponudu koja vam je sada promakla. U vezi s tim vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje.

RAK

Ustremili ste se na jednu osobu, ubeđeni da je u njoj sve ono što u ovom trenutku želite. Njeno odbijanje vas još više privlači, ali to nije zato što je to prava osoba za vas, već zato što je vama nepojmljivo da postoji neko ko je imun na vaše čari.

LAV

Emotivno ste napeti pa vam današnji aspekti dodatno otežavaju da sačuvate mir. Voljena osoba će kratkim komentarom na trenutak poljuljati vaš sistem vrednosti, ali vi ne primajte sve k srcu. Atmosfera oko vas jeste neprijatna, ali i kratkotrajna.

DEVICA

Osećate se kao da ste pod stalnom kontrolom, a to je u potpunoj suprotnosti s vašim temperamentom. Voljenoj osobi je potrebna podrška i nema dovoljno razumevanja za vašu hroničnu neozbiljnost. Danas svaka previše ozbiljna tema može preći u otvoren sukob.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.