Dnevni horoskop: Devica dobija nove šanse, a Blizance očekuje haotičan period (24. jul 2019.)

Dnevni horoskop - dominacija ljubavi i buđenje strahova...

Dnevni horoskop za 24. jul 2019. godine!

OVAN

Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Vodite računa, morate biti svesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u potpuno novi život posle čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što upravo želite.

BIK

Ne prija vam dominacija voljene osobe, a ne uzimate u obzir da je takav odnos izazvan vašim povlačenjem. Možda mislite da je druga strana to sama izrežirala. Ne zavaravajte sebe i druge, s prepuštanjem vođstva utrapili ste i svu odgovornost koja ide s tim.

Horoskop - očekuje nas 3 dana čiste ljubavi: evo šta nam donosi Mesec u znaku RibaHoroskop - očekuje nas 3 dana čiste ljubavi: evo šta nam donosi Mesec u znaku RibaHoroskop za iskrene emocije i nesebičnu ljubav - evo kakvu magiju donosi Mesec u Ribama!

BLIZANCI

Šta god da započnete završiće se haosom. Za vas je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vodili glavnu reč. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigde pre nego što posetite auto-mehaničara.

RAK

Potpuno ste odsutni. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje na poslu može vas mnogo koštati ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od mašte.

LAV

Vrebate svaku priliku ne bi li ste se ponovo nametnuli na tržištu na kome delujete. Trud će biti nagrađen ali na neadekvatan način. Zbog preterane želje da nešto isterate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan.

DEVICA

Nemate racionalno objašnjenje zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je sada promakla. U vezi sa tim očekuje vas razgovor u kome vam neće biti prijatno. Dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.