Dnevni horoskop četvrtak, 31. januar 2019. godine: Rak čuva veliku tajnu, a Bika očekuju radosne vesti

Dnevni horoskop otkrva koji znakovi biraju dobar put sudbine - evo šta nas očekuje do kraja dana...

Dnevni horoskop - evo šta svaki znak Zodijaka očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja!

OVAN

Stalno govorite o promenama, pa to postaje naporno za vaše okruženje, naročito za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo populacije. Neopreznom izjavom možete izazvati žestok sukob, iako verujete da ste dobronamerni.

BIK

Promene na poslu najavljuju novi početak. Za vas su vesti ohrabrujuće, jer se odnose na vašu materijalnu situaciju. Uticajna osoba donosi predlog koji se tiče vas. Ovo je siguran signal da se sve razvija onako kako ste želeli.

Horoskop otkriva tajne planove Meseca u znaku Strelca: evo kako da u sledeća 2 dana privučete dobru energijuHoroskop otkriva tajne planove Meseca u znaku Strelca: evo kako da u sledeća 2 dana privučete dobru energijuTrenutno je 5 planeta u vatrenim znacima, a vatra je simbol života i uspeha! Evo kakve nam lepe događaje donosi Mesec u Strelcu...

BLIZANCI

Ne znate zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je nedavno promakla. U vezi sa tim vas očekuje razgovor koji neće biti prijatan. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, posao možda nije izgubljen.

RAK

Primorani ste da čuvate tuđe tajne, a to vam teško pada. Svesni ste da je rešenje nečijeg problema jednostavno, ali niste u poziciji da se umešate. Ostanite strpljivi, jer, čak i kada biste progovorili, niko vas ne bi shvatio ozbiljno.

LAV

Ako biste racionalno analizirali svoju poziciju, priznali biste da ona i nije toliko loša. Problem je u tome što ste skloni kukanju i kritikovanju, pa takve ljude okupljate oko sebe. Slušajući okolinu upadate u pesimizam koji, u stvari, uopšte nije vaš.

DEVICA

Pod velikim ste pritiskom. Na vama je da sprovedete odluke koje se ne tiču samo vas. S druge strane, potrebna vam je podrška partnera, ali je ne dobijate. Možda je ovo prilika da preuzmete potpunu odgovornost i stvari završite sami.

VAGA

Priželjkujete konkretne stvari. Sve oko vas je dosadno i ne znate za šta da se uhvatite i da to proglasite današnjom zvezdom vodiljom. Posao vam je dosadio, a ni u kući nisu bolji odnosi. Ne posustajte, melanholija je prolazna, kao i ovaj dan.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.