Dnevni horoskop: budite oprezni - planete testiraju vašu sudbinu (1. oktobar 2019.)

Dnevni horoskop - neki susreti promeniće ljubavni život! Saznajte šta vas očekuje...

Dnevni horoskop za 1. oktobar 2019. godine!

OVAN

Kako god da se postavite, očekujete da budete u drugom planu. Ne prija vam takva uloga, ali svesni ste da je to ispravan put. Bilo da se radi o porodičnim ili ljubavnim odnosima, najpametnije je da strpljivo pružite podršku i sačekate epilog.

BIK

Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvesno vreme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje težak period u vladavini Vage (do 23. oktobra 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje težak period u vladavini Vage (do 23. oktobra 2019.)Horoskop otkriva koja 3 znaka moraju da budu oprezni do 23. oktobra 2019. godine - vladavina Vage je u punom sjaju!

BLIZANCI

Imate mnogo planova i očekujete brzu realizaciju. Nažalost, stvari se ne odvijaju željenim tempom. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragoceno vreme pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili.

RAK

Ambiciozni ste pa dan započinjete velikim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli okruženju u kome se krećete i radite. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima stajete na put.

LAV

Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Morate biti svesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u novi život posle čega nema povratka na staro. To ne znači da vas čeka nešto loše, već da morate biti spremni na sve.

DEVICA

Ako uspete da dan otpočnete bez kašnjenja i odlaganja, mogu vam se otvoriti interesantne mogućnosti, posebno ako je vaš posao u vezi sa inostranstvom. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, rešavajte svoje probleme sami.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.