Dnevni horoskop: Blizanci grade srećnu budućnost, a Vagu očekuje dobra vest (12. jul 2019.)

Dnevni horoskop - stižu karmički dugovi iz prošlosti!

Dnevni horoskop za 12. jul 2019. godine!

OVAN

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.

BIK

Vaša usporenost ne treba da vas zabrinjava jer je u skladu s današnjim datumom. Veče vam donosi dešavanja koja će vas svojom dinamikom uvući u tempo kojim ponovo dospevate u centar pažnje. Usput, niste nedodirljivi, pripazite se u saobraćaju.

Horoskop - za 5 dana očekuje nas lunarna eklipsa: evo šta nam donosi pun Mesec u znaku Jarca (16. jul 2019.)Horoskop - za 5 dana očekuje nas lunarna eklipsa: evo šta nam donosi pun Mesec u znaku Jarca (16. jul 2019.)Očekuje nas delimično pomračenje Meseca - saznajte kakve tajne zaplete sudbine otkriva horoskop!

BLIZANCI

Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim slobodnim vremenom, ali, ne zanemarujte činjenicu da ste vi deo nečijeg života, pa ako sebično odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas ozbiljno trpi.

RAK

Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom pa je poslednji trenutak da promenite te odnose.

LAV

Vraćate se u formu. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu, danas se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.

DEVICA

Stižu vas dugovi koje ste napravili u davnoj prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu koja će vas uznemiriti. Pre nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun i na taj način i plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.