Dnevni horoskop: Blizance prati sreća, a Lava povoljan dan na poslu (24. novembar 2019.)

Dnevni horoskop za 24. novembar 2019. godine!

OVAN

Pred vama je dan u kom ćete imati više vremena za odmor. Posao vas sada ne opterećuje preterano. Povoljan je dan za flert. Očekuje vas period u kojem ćete imati prilike za nova poznanstva. Nemate probleme sa zdravljem.

BIK

Možete da se nadate sklapanju novog poslovnog ugovora koji će vam biti važam na duž staze u budućnosti. Voljena osoba će vam pokazati da je spremna da uloži više napora u to da vam veza napreduje. Posetite stomatologa.

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki znak ZodijakaVELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki znak ZodijakaDetaljna astro prognoza za svaki znak Zodijaka - evo šta nam predviđa godišnji horoskop za 2020. godinu!

BLIZANCI

Sreća vas prati, možete da očekujete povoljan dan u kojem ćete rešiti neke poslovne nestabilnosti. Uživate u osećaju slobode koji imate i zadovoljni ste zbog toga. Odlično se osećate i zdravlje je dobro.

RAK

Očekuje vas prilika da se pokrenete na polju posla. Možete da se nadate pozitivnim promenama. Uskoro ćete imati šansu za početak veze sa osobom koja će vam se po nekim stvarima izdvajati od drugih. Osećate se generalno dobro.

LAV

Sklapanje novog poslovnog ugovora bi moglo da bude veoma značajno za vas. Očekuje vas povoljan dan. Možete da se oslonite na partnera koji će pokazati da je spreman da bude uz vas bez obzira na sve. Problemi sa hormonima.

DEVICA

Očekuje vas veliki broj obaveza, današnji dan bi mogao da vm bude prilično tenzičan. Potrudite se da voljenoj osobi pokažete da prema njoj imate dobre i iskrene namere i da ste spremni da joj se posvetite. Moguć je manji pad imuniteta.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.