Dnevni horoskop: Blizance očekuju finansijske brige, a Rak će imati uspeha u ljubavi (3. jun 2019.)

Dnevni horoskop otkriva kakva vas sreća očekuje 3. juna 2019. godine!

Dnevni horoskop za 3. jun 2019. godine!

OVAN

Brzopleto donosite odluku koja vam nudi samo privremeno rešenje. Iako znate da stvari ne idu onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim rešenjem. Idealno bi bilo kada biste sve odložili i dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite.

BIK

Danas su moguće neočekivane porodične napetosti i to najverovatnije zbog finansija. Reagujte strpljivo i ne ulazite u rasprave jer rešenje dolazi brže nego što očekujete. Tokom popodneva stiže vam vest o prilivu novca na koji niko od vas nije računao.

Horoskop - očekuju nas velike promene u ljubavi: evo šta nam donosi mlad Mesec u znaku BlizanacaHoroskop - očekuju nas velike promene u ljubavi: evo šta nam donosi mlad Mesec u znaku BlizanacaMlad Mesec 3. juna ulazi u znak Blizanca i započinje svoje magično putovanje! Ovo je dobar period da okrenete novi list kada je u…

BLIZANCI

Preokupirani ste finansijskim brigama. Mnogo toga ne zavisi od vas pa zbog toga nije mudro opterećivati se stvarima za čije rešenje vi nemate moć. Budite strpljivi, konkretna pomoć stiže vam od bliskog prijatelja koji se, najverovatnije, nalazi u inostranstvu.

RAK

Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno na ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno.

LAV

Vreme je za mali predah, ipak, ne dozvolite sebi preterano opuštanje. Iskoristite dan da obavite obaveze koje niste stigli da uradite. Osim toga, idealan je trenutak da obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili.

DEVICA

Odlučni ste u tome da se ne mešate u tuđe stvari. Ipak, neko vam se poverava, a niste sigurni da li to treba da vam imponuje, ili će vam te informacije napraviti probleme. Ako se ne oduprete na vreme, stvari vam mogu znatno izmaći kontroli.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.