Dnevni horoskop: Blizance očekuje veliko olakšanje, a Škorpije ljubavne promene (11. septembar 2019. godine)

Dnevni horoskop - astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje za 11. septembar 2019. godine!

Dnevni horoskop za 11. septembar 2019. godine!

OVAN

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete povoljan dan koji vam donosi pozitivna rešenja i dobre preokrete. Vaš odnos sa voljenom osobom će se polako menjati. Osetljiva bešika i mokraćni putevi.

BIK

Posvetite se malo svojim planovima i uspećete da dođete korak bliže njihovom ostvarenju. Budite uporni i temeljni. Moguće je da ćete uživati u pozitivnoj atmosferi sa voljenom osobom danas. Moguće su respiratorne infekcije.

Dipak Čopra: Najbolji način da pomognete društvu i sebiDipak Čopra: Najbolji način da pomognete društvu i sebiAutentičan način života je najsigurniji način da neko zaista napravi promenu i poboljša svet...

BLIZANCI

Danas vam dolazi veliko olakšanje. Nove informacije dopiru do vas. Poslovna situacija vam se menja na dobar način. Nije vam lako da pokažete svoja osećanja prema simpatiji. Povedite računa o svom režimu ishrane.

RAK

Preporuka je da se danas ne izlažete bilo kakvim rizičnim situacijama, da ne ulažete novac i da se ne igrate sa poslovnim planovima. Ukoliko ste u braku, voljena osoba će vam pokazati da joj je iskreno stalo do vas. Izbegavajte naprezanje.

LAV

Generalno vam ovaj dan nije povoljan za posao, možete da imate neke poteškoće na ovom planu. Moguće je da trenutno niste spremni za novu vezu i da vam je potrebno još neko vreme da budete sami. Nesanica je naglašena.

DEVICA

Potrudite se da pokažete posvećenost poslu. Pred vama je period u kojem ćete imati važna dešavanja i promene. Današnji dan vam može doneti početak nove veze. Moguća je upala mišića. Ne forsirajte se.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.