Dnevni horoskop: Blizance očekuje važan dan, a Strelca ljubav i pozitivna energija (19. decembar 2019.)

Dnevni horoskop -

Dnevni horoskop za 19. decembar 2019. godine!

OVAN

Osećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto rešite, onemogućeni. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni.

BIK

Ne znate zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je nedavno promakla. U vezi sa tim vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, posao možda nije izgubljen.

Mesečni horoksop za januar 2020. godinu: Ovna očekuje uspešan poslovni tok, a Devicu ljubav iz snovaMesečni horoksop za januar 2020. godinu: Ovna očekuje uspešan poslovni tok, a Devicu ljubav iz snovaMesečna astro prognoza za januar 2020. godine - esaznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja!

BLIZANCI

Ovo je važan dan za vas. Otvara vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi sa nečim što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne.

RAK

Partner vas provocira i iskušava, pa vam u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje već dugo strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete.

LAV

Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

DEVICA

Prihvatate se poslova koje su vaši saradnici trebalo da završe. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmerite na ljubavni život, jer voljena osoba je, možda, neutešno usamljena.

VAGA

Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvesno vreme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.