Dnevni horoskop: Blizance očekuje stresan dan, a Ribama pomaže veliki optimizam (27. novembar 2019.)

Dnevni horoskop - sudbina nam donosi velike izazove!

Dnevni horoskop za 27. novembar 2019. godine!

OVAN

Poruka od zaboravljenog prijatelja iz prošlosti vam ulepšava dan. Odložite sve što ste planirali za danas i sate provedite u neobaveznom druženju. Na neki način, ta osoba vam nagoveštava promene koje vam stižu u narednom periodu.

BIK

Neophodan vam je predah i kratak odmor. Okolnosti koje se nameštaju otvaraju mogućnost da sa prijateljima pobegnete na nekoliko dana. Više se krećite i ne oklevajte, kratak oporavak će vas okrepiti pa ćete s lakoćom nadoknaditi propuštene obaveze.

Nedeljni ljubavni horoskop: Rakovi se ponovo zaljubljuju, a Ovnove očekuju burne strasti (do 3. decembra 2019.)Nedeljni ljubavni horoskop: Rakovi se ponovo zaljubljuju, a Ovnove očekuju burne strasti (do 3. decembra 2019.)Nedeljni horoskop za ljubav - otkrivaju se najveće ljubavne tajne i čežnje!

BLIZANCI

Stresan dan je pred vama pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi bili u centru pažnje ili na neki način vodili glavnu reč. Ako ste aktivni učesnik u saobraćaju, budite pažljivi, naročito u kasnim večernjim satima.

RAK

Pokušavate da izbegnete kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite neke ljude. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali.

LAV

Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne.

DEVICA

Ponovo se vraćaju tegobe koje su vas u prošlosti prilično namučile. Sačuvajte optimizam, bespotrebno paničite. Nemate potrebe da se povlačite u sebe, promene na poslu udahnuće malo optimizma. Pripazite na ishranu, imunitet vam nije na zavidnom nivou.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.