Dnevni horoskop: Blizance očekuje stresan dan, a Raka pojačane emocije (28. avgust 2019.)

Dnevni horoskop - male promene, velika radost!

Dnevni horoskop za 28. avgust 2019. godine!

OVAN

Osećate da vas neko ugrožava. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će tokom ovog perioda na poslu osetiti povećanu tenziju, a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

BIK

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.

Nedeljni horoskop do 1. septembra 2019. goodine: sedmica sumnje, rizičnih ljubavi i pojačanih emocijaNedeljni horoskop do 1. septembra 2019. goodine: sedmica sumnje, rizičnih ljubavi i pojačanih emocijaNedeljni horoskop - Ribe očekuje lepo poznanstvo, a Raka dobre promene na poslu!

BLIZANCI

Šta god da započnete završiće se haosom. Stresan dan je pred vama pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi vodili glavnu reč. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigde pre nego što ga prekontrolišete.

RAK

Preterano ste nestrpljivi, ne kontrolišete emocije. Neophodno je da pokažete više zahvalnosti za one ljude koji su vas u prošlosti podržavali. Vaša potreba za slobodom može razviti još veću napetost i nervozu u krugu porodice.

LAV

Ako ste u začetku novog projekta, ovaj dan vam može doneti mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uprkos tome što ste mnogo očekivali i svojim prevelikim ambicijama ometali realizaciju, sada pristajete na kompromis i nastavljate dalje.

DEVICA

Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje, pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne paničite već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.