Dnevni horoskop: Blizance očekuje rizična igra, a Lav upoznaje novu ljubav (2. avgust 2019.)

Dnevni horoskop - evo ko će uskoro ostvariti velike planove...

Dnevni horoskop za 2. avgust 2019. godine!

OVAN

Lažni osećaj sreće i zadovoljstva može vas navesti da danas potrošite više nego što ste u poziciji da zaradite. Ne utapajte svoj iznenadni optimizam u nekontrolisano troškarenje. Provedite više vremena u neobaveznom druženju s prijateljima.

BIK

Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, što bi moglo da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa.

Mesečna TAROT prognoza za avgust 2019. godine: predviđanje sudbine za ljubav, posao i zdravljeMesečna TAROT prognoza za avgust 2019. godine: predviđanje sudbine za ljubav, posao i zdravljeMesečno tumačenje tarot karti za avgust 2019. godine - dolazi ljubav o kakvoj ste sanjali - rizikujte!

BLIZANCI

Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa ukućanima. Pazite kakve obaveze prihvatate, jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete diskvalifikovani.

RAK

Započeli ste više stvari odjednom. Iako ste sposobni za takve avanture, današnji tranziti vam ne obećavaju da ćete uspeti. Bolje je da se reorganizujete i počnete da radite jedno po jedno. Do konačnog epiloga ćete više čekati, ali ćete biti mirniji.

LAV

Vaše prisustvo je poželjno na svakoj zabavi. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti veče i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe.

DEVICA

Puni ste sebe i na putu da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Dan donosi niz povoljnih mogućnosti, pa ih, zbog toga, spremno dočekajte. Ako planirate put, računajte na mogućnost odlaganja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.