Dnevni horoskop: Bika očekuju lepe promene, a Devicu veliki izazovi na poslu (25. decembra 2019.)

Dnevni horoskop - vrtlog želja i rizičnih izazova pokreće vas na nove životne poduhvate!

Dnevni horoskop za 25. decembra 2019. godine!

OVAN

Samouverenost i nadmeni stav iritiraju okolinu koja već neko vreme ima strpljenja za sve gafove koje ste počinili. Ukoliko se ne presaberete, krajem dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju iz koje se nećete lako izvući.

BIK

Uspešni ste i preduzimljivi, a neki problemi kao da će se rešiti sami od sebe. Nešto se odvija drugačije od onog kako ste navikli u minulom periodu. Budite otvoreni za sve jer vas čekaju novi projekti kao i potpuno nova poznanstva.

Nedeljni ljubavni horoskop do 31. decembra 2019. godine: Blizanc eočekuje oluja na emotivnom polju, a Škorpija zavodi tajanstvena srcaNedeljni ljubavni horoskop do 31. decembra 2019. godine: Blizanc eočekuje oluja na emotivnom polju, a Škorpija zavodi tajanstvena srcaNedeljni horoskop za ljubav - sedmica pojačanih emocija, flerta i rizičnih razgovora!

BLIZANCI

Dobijate poziv da se uključite u projekte koji se razvijaju u vašem okruženju. Od vas se očekuje da budete pionir u začecima novog vida poslovanja, a vi iz nekog razloga osećate da to nije za vas. Poslušajte svoju intuiciju, povucite se.

RAK

U potpunosti ste posvećeni poslovnim aktivnostima. Pred vama su intenzivna dešavanja kako na profesionalnom, tako i na finansijskom planu. Očekuje vas velika šansa koja stiže u vidu ponude za saradnju sa ljudima za koje ste mislili da su nedostižni.

LAV

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.