Dnevni horoskop: Bika očekuje povoljan period, a Devicu pozitivna energija (9. septembar 2019.)

Dnevni horoskop - astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje za 9. septembar 2019. godine!

Dnevnihoroskop za 9. septembar 2019. godine!

OVAN

Uskoro će vam se ukazati prilika za promenu posla koju ste želeli da ostvarite već neko vreme. Potrebno je da se više posvetite voljenoj osobi ako želite da vaša veza krene u jednom povoljnijem pravcu. Bolovi u predelu vrata.

BIK

Veoma ste snalažljivi i posvećeni ste poslovnom polju do maksimuma. Očekuje vas povoljan period. Moguće je da ćete imati mogućnost za pozitivne promene u odnosu sa voljenom osobom. Potreban vam je odmor.

NA NEBU SE USKORO OTVARA MAGIČAN PORTAL 999: u narednim danima dobićete ono što dugo priželjkujeteNA NEBU SE USKORO OTVARA MAGIČAN PORTAL 999: u narednim danima dobićete ono što dugo priželjkujeteOtvaranje portala 999 doneće vam ostvarenje snova - evo kakva nas čarolija uskoro očekuje!

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati priliku da dođete do ostvarenja poslovnog kontakta koji će vam biti veoma značajan. Očekuje vas izazovan period u kojem ćete imati krizu u vezi sa voljenom osobom. Izbegavajte cigarete.

RAK

Možete da očekujete pozitivne promene kada je u pitanju posao. Sudbina će biti ponovo na vašoj strani. Potrebno je da pokažete svoje interesovanje ka ozbiljnijoj vezi sa voljenom osobom. Proverite svoju dioptriju.

LAV

Očekuje vas povoljan period u kojem ćete uspeti da ostvarite dosta dobrih poslovnih promena. Moguće je da ste sada ranjivi i da još uvek patite za osobom iz prošlosti pa vam zato nije lako da nađete ljubav. Potrebno vam je više sna.

DEVICA

Možete da očekujete dan tokom kojeg će oko vas biti dosta pozitivne energije u poslovnom okruženju. Možete da se nadate početku nove veze sa osobom koja će vam otvoreno pokazati osećanja. Dobro se osećate.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.