Dnevni horoskop: Bika očekuje ljubavno iskušenje, a Devicu turbulentne finansije (29. novembar 2019.)

Dnevni horoskop - očekuju nas povoljni tranziti, ali neke šanse mogu biti lažne!

Dnevni horoskop za 29. novembar 2019. godine!

OVAN

Loši odnosi u vašoj radnoj sredini postaju nepodnošljivi, pa vam ne preostaje ništa drugo do da razmišljate o odlasku. Situacija nije povoljna i svesni ste toga da biste odlaskom iskomplikovali već nezavidnu finansijsku situaciju.

BIK

Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi, što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti, pa vam sećanje na propalu veliku ljubav remeti novu.

Horoskop - očekuju nas jedan od najlepših perioda: evo kakve divne trenutke donosi Jupiter u znaku Jarca (do 19. decembra 2019.)Horoskop - očekuju nas jedan od najlepših perioda: evo kakve divne trenutke donosi Jupiter u znaku Jarca (do 19. decembra 2019.)Horoskop - evo kako da iskoristite čarobnu energiju koju donosi Jupiter u Jarcu!

BLIZANCI

Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju.

RAK

Idete preko svojih mogućnosti. Umor, koji vas već izvesno vreme muči, uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija, pa ako to ne rešite, sledi vam ozbiljan pad energije.

LAV

Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim vremenom, ali ne zanemarujte činjenicu da ste vi deo nečijeg života. Ako odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas ozbiljno trpi.

DEVICA

Preokupirani ste finansijama, partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobegnete. Savet je da istrajete u svemu, jer dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.