Dnevni horoskop: Bika očekuje energija obilja, a Strelca magična ljubav (23. novembar 2019.)

Dnevni horoskop za 23. novembar 2019. godine!

OVAN

Možete da očekujete da ćete uspešno rešiti probleme koje imate na ovom polju. Horoskop vam je dobro postavljen. Lako donosite novu odluku na polju ljubavi i spremni ste na pomirenje sa partnerom. Povoljan je period za oporavak.

BIK

Dolazi vam prilika da na polju finansija ostvarite ono što ste želeli. Pred vama je povoljan period. Oslanjate se na voljenu osobu u svemu. Važno vam je da vaša veza napreduje u pozitivnom smeru. Dobro se osećate.

Astrolozi otkrivaju tajne kombinacija podznaka i znaka: sve kombinacije podznaka i VageAstrolozi otkrivaju tajne kombinacija podznaka i znaka: sve kombinacije podznaka i Vage"Ja balansiram" - ključna rečenica za Vage. One se trude da sve drže pod kontrolom... Sada, pročitajte kombinacije znaka i…

BLIZANCI

Možete da očekujete pozitivne promene na poslovnom polju danas. Sreća će biti na vašoj strani. Trudite se da sa osobom koju volite napravite lepu atmosferu. Ako ste slobodni moguće je novo poznanstvo. Problemi sa glavoboljom.

RAK

Moguće je da niste spremni da se odreknete posla koji vam ne ide i da nećete da odustanete dok postoji makar tračak nade. Dopada vam se osoba koju poznajete od ranije. Moguće je da neko stoji između vas. Problemi sa cirkulacijom.

LAV

Budite dovoljno otvoreni u komunikaciji sa poslovnim saradnicima kako bi izbegli potencijalne nesporazume. Imaćete priliku da upoznate osobu koja će pokazati da želi ozbiljniju vezu sa vama. Proverite nivo holesterola.

DEVICA

Preporuka je da povedete računa o troškovima koji su u prethodnom periodu mogli da postanu preveliki kod vas. Nije vam lako da dođete do pomirenja sa partnerom. Naredni period bi mogao da vam bude teži. Smanjite unos alkohola.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.