Dnevni horoskop: Bika očekuje bliskost sa simpatijom, a Strelca nepovoljne finansije (13. septembar 2019.)

Dnevni horoskop - astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje za 13. septembar 2019. godine!

Dnevni horoskop za 13. septembar 2019. godine!

OVAN

Dajte sebi priliku da se malo odmorite od napornog poslovnog tempa u koji ste upali u prethodnom periodu. Nalazite ljubav pored voljene osobe i zadovoljni ste vašim odnosom. Pazite na svoje srce.

BIK

Konačno ćete moći da stavite tačku na neki posao koji vam je predstavljao samo opterećenje. Otvoreno pokazujete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada i polako dolazi do zbližavanja. Odično se osećate danas!

Mesečni kineski horoskop: očekuje nas velika šansa za srećnu ljubav do kraja septembraMesečni kineski horoskop: očekuje nas velika šansa za srećnu ljubav do kraja septembraMesečni kineski horoskop od 30. do 28. septembra - evo šta nam donosi period Vodenog Petla!

BLIZANCI

Bićete zadovoljni stanjem na poslovnom polju. Okolnosti su dobre i dolazite lako do uspeha. Spremni ste za nova dešavanja kadaje u pitanju ljubav. Očekuje vas prilika za zanimljivo i poznanstvo. Mogući su problemi sa zubima.

RAK

Nema razloga da preuveličavate probleme. Pokušajte da se presaberete i da racionalno donesete nove odluke. Skloni ste konfliktima sa partnerom jer ste napeti i nervozni. Nepovoljan period za ljubav je pred vama. Nizak pritisak.

LAV

Sada je pred vama jedan dobar dan u kojem ćete uspeti da obavite poslovne obaveze koje želite Možete da očekujete da će voljena osoba da vam bude posvećena i da ćete sa njom imati dosta lepih trenutaka. Moguća je glavobolja.

DEVICA

Očekuje vas povoljna faza kada je u pitanju posao. Možete da se nadate dobrim okolnostima na ovom planu. Ljubavna situacija je promenljiva kod vas i nikada niste sigurni na čemu ste sa partnerom. Prijala bi vam meditacija.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.