Dnevni horoskop: Bik rešava emotivne probleme, a Raka očekuje ljubav iz prošlosti (13. mart 2020.)

Dnevni horoskop - evo koga o;ekuje sre'a, a koga planete testiraju!

Dnevni horoskop za 13. mart 2020. godine!

OVAN

Pazite šta govorite jer je velika šansa da će vaše reči biti zloupotrebljene. Nije vam lako da se obuzdate, ali trenutno je najbolje da ćutite. Pazite šta govorite, čak i u okruženju koje nema nikakve veze s vašim profesionalnim životom.

BIK

Uz malo više strpljenja mogli biste da rešite emotivne probleme sa partnerom, ali ne očekujte da vam on pročita misli. Morate biti iskreni, jasni i glasni. Bilo kakvo skraćeno komuniciranje i kratke poruke mogu biti uzroci nesporazuma.

RAK, LAV I DEVICA - HOROSKOP ZA APRIL 2020. GODINERAK, LAV I DEVICA - HOROSKOP ZA APRIL 2020. GODINEMesečni horoskop - saznajte šta u aprilu očekuje rođene u znaku Raka, Lava i Device...

BLIZANCI

Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

RAK

Neko ko vam je u bliskoj prošlosti mnogo pomogao ponovo je u centru vaše pažnje. Uloge su ovog puta obrnute pa je prilika da se adekvatno revanširate.

U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene, ali sećanje na sve što je prošlo vam sada može samo naškoditi.

LAV

Vraćate se u formu. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu, danas se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.

DEVICA

Pravi je trenutak da svoje planove sprovedete u dela, naročito ako sarađujete sa inostranstvom. Osim toga, ovakvi tranziti mogu najaviti i interesantno poznanstvo s osobom koja je daleko, a koju srećete na čudan način, na primer, preko društvenih mreža.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.