HOROSKOP - DANAS BUDITE POSEBNO OPREZNI: Energija Meseca donosi nemire u polja novca i ljubavi (16. novembar)

Danas budite posebno oprezni - moguće su velike prevare pod uticajem Meseca u znaku Strelca!

Pred nama je novi dan, nova nedelja i novi početak: Mesec je izašao iz znaka Škorpije i preselio se u optimističnog i poletnog Strelca. Polako se krećemo ka punom Mesecu koji je tek za 14 dana, ali vež smo na putovanju, takod a se i energija menja. Uskoro nas očekuju dva pomračenja i intezivne energijem, a približava se i veliko finale 2020. godine.

Danas nas prati energija optimizma, ali i podsetnika da se ne treba previše opuštati, jer iskušenja još uvek nisu gotova. Očekuju nas nove odluke, novi koraci i krupne promene životnog puta.

Pročitajte još:

RIBE - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju

VODOLIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju

KAKO VAS VAŠ MESEC ROĐENJA UPOZORAVA NA LOŠU SUDBINU: Saznajte šta vas blokira na putu do sreće

Astrolozi upozoravaju da danas posebno budete oprezni u kupovini na Internetu ili kod fiannsijskih transakcija. Moguće su prevare, prekoračeni limiti, dodatni troškovi i pogrešne bankarske transakcije. Ukoliko imate neki važan posao da završite, a tiče se novca, najbolje je da saćekate period od četvrtka.

U emotivnim odnosima pojabviće se nemir i nesigurnosti. Nastaju posledice zbog mnogih reči koje su stale nedorečene, a situacije iz prošlosti nerazjašnjene. Mnogi razgovori ostali su nedovršeni, alis ada je trenutak da ih okončate. Ovo je period za pročiđćenje, otkrivanje istine i otvaranje svih karata. Iako neće biti nimalo prijatan trenutak, važno je da jednom očistite to toksično polje, ostavite prošlost iza sebe i krenete napred.

Na krajud ana skuvajte sebi omiljeni čaj ili napravite sutlijaš sa cimetom i čokoladom. Uživajte u malim ritualima, ukusima i čulima.

Ne brinite, ovo su poslednji trzaju mračnih dana - uskoro nas očekuje divan početak novog i lepšeg razdoblja.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.