DNEVNI HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR 2021. GODINE: Pažljivo slušajte šta vam intuicija poručuje!

Dnevni horoskop za 13. februar - idealan dan za ostvarenje snova, ali pazite na 1 stvar!

Dnevni horoskop za 13. februar 2021. godine - aspekti planeta koji će obeležiti dan.

Merkur u znaku Vodolije 13. februara biće u konjukciji sa Venerom u istom znaku. Donosi vam pojačan osećaj za prave vrednosti u ljubavi, razvija vaše talente u odnosima sa drugima i donosi pojačan osećaj za estetiku.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Poslednji put se ovako nešto dogodilo pre 59 godina: 6 planeta u Vodoliji upozorava nas na vetrove promena

HOROSKOP ZA DAN ZALJUBLJENIH 2021. GODINE: Ova 3 znaka očekuje NOVA LJUBAV

HOROSKOP - Očekuje nas najvažniji period za ljubav i emocije u 2021. godini: 10 stvari koje nam donosi vladavina Riba (do 21. marta 2021.)

Ovaj aspekt biće zaslužan za našu vedrinu, pozitivnu energiju, ljubaznost i elokvetnost. Bićete izuzetno maštoviti, a moć vizualizacije vam može pomoći da napravite plan, odnosno kreirate stazu koja će vas odvesti do željenog ishoda.

Da je 13. februar savršen dan za planove i dobre odluke, potvrđuje sekstil Meseca u Ribama sa Marsom u znaku Bika koji nam daje veliku snagu volje, hrabrost, motivaciju za akciju, ljubav prema istini i otvorenost za promene.

OSOBE ROĐENE IZMEĐU 1984. i 1995. IMAJU POSEBNU SUDBINU: Pluton u Škorpiji u naredne 2 godine pomaže da ostvare svoju misijuOSOBE ROĐENE IZMEĐU 1984. i 1995. IMAJU POSEBNU SUDBINU: Pluton u Škorpiji u naredne 2 godine pomaže da ostvare svoju misijuAko ste rođeni između 1984. i 1995, nosite poseban trag sudbine Plutona u Škorpiji! Evo šta to znači...

Ipak, pripazite na talas moćnih emocija koji vas očekuje na kraju dana pod uticajem konjukcije Meseca u Ribama i Neptuna u istom znaku. Učiniće da usporimo, budemo osetljiviji nego obično, pasivni i zamišljeni u svetu vlastitih snova. Želećete da se osamite i napravite pauzu. Učinite sebi, ali ne dozvolite da vam gubljenje kontrole nad emocijama oduzme moć za ostvarenje zadataka i planova.

Pažljivo slušajte šta vam intuicija poručuje!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.