Dnevni horoksop: Rak rešava velike probleme, a Škorpija spaja ljubav i posao (26. april 2020.)

Dnevni horoskop - sedmica u kojoj se pokreće velika energija!

Dnevni horoskop za 26. april 2020. godine, piše Lovesensa!

OVAN

Danas vas očekuje sjajna komunikacija sa dragim ljudima. Bićete kreativni, a takva energija donosi velika iznenađenja na poslovnom planu. Pozovite prijatelje sa kojima želite da obnovite kontakt.

Nedeljni ljubavni horoskop: Ovna očekuju burni ljubavni događaji, a Lava neočekivano i divno poznanstvo (do 3. marta)Nedeljni ljubavni horoskop: Ovna očekuju burni ljubavni događaji, a Lava neočekivano i divno poznanstvo (do 3. marta)Nedeljni horoskop za ljubav - mnogi znakovi ove nedelje će promeniti ljubavni statsu!

BIK

Svi delići rešenja su se sklopili, pa je evidentno da ćete uskoro rešiti situaciju koja vas je do sada opterećivala. To se neće dogooditi preko noći, ali budite strpljivi i uskoro ćete rešiti problem. Opustite se danas u društvu bliskih prijatelja.

BLIZANCI

Osoba na poslu sa kojom imate dobru komunikaciju pomisliće da želite sa njom nešto više od prijateljstva. Ukoliko vam nisu takvi planovi, to odmah rcite. Istina može da bude rizična kada zakasni. Verujte svojoj intuiciji.

RAK

Iako ste verni svojim stavovima i principima, danas ćete morati da shvatite da ne mora svako da ima isti pogled na svet kao vi. Budite fleksibilniji u komunikaciji. Što se tiče posla, sve vam ide po planu. Organizovani ste.

LAV

Ako ste napravili neku grešku, biće am lakše da hje podelite sa dragom osobom. Skinite teret sa svog srca. Ne dozvolite da vas sopstveni ego ograničava, već budite otvoreni. Život je pun uspona i padova i zato je važno da taj ciklus što pre prihvatite. Ne budite previše samokritični.

DEVICA

Očekuju vas signali Univerzuma na svakom koraku. Pojačajte instikte i očekujte divna životna iznenađenja. Imate divan osećaj svrhe i napredujete u svemu što naumite. Ovo je savršen dan za pokretanje novog posla.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.