Dnevne astro prognoze: kako da iscelite delić koji će se danas odlomiti (10. oktobar 2016. godine)

Danas je mašta pomešana u oblacima, ali ne dozvolite da vas sanjarenje odvede predaleko. Pročitajte kakvu vam sreću astrolozi predviđaju u toku dana...

Tranzitni Mesec se danas kreće od 25* Jarca do 8* Vodolije. Juče je prošao taj fatalni susret sa Plutonom, bar još jednom smo uspeli da umaknemo neumoljivoj ruci sudbine. Mesec dan otpočinje na Terebellumu, usamljenom pobedniku okruženom zidinama svoje tvrđave, nastavlja preko veštog, spretnog, odvažnog i religioznog Tarazeda, ka prvoj dekadi znaka Vodolije.

Astrološke prognoze dan po dan: od 10. do 17. oktobra 2016. godine...

Tu ga čeka Al Minhar al Dajajah, pesma umirućeg labuda, slika nadnaravne lepote, ljubavi prema vodi i uspeha koji dolazi nakon čekanja. Dan završava prelaskom preko Altaira, žute zvezde iz sazvežđa Orla, koja donosi liberalne stavove, hrabrost, darežljivost, odlučnost, interes za stare i neobične stvari, ali i narušavanje ugleda ili probleme sa decom.

Dan je dobar za kraća putovanja, pripremu melema, čajeva, promenu medikamenata ili za početak novog načina ishrane. S druge strane, treba izbegavati bitne razgovore o emotivnom ili porodičnom životu. Tokom ovog tranzita ne preporučuju se veridbe niti ulazak u brak.

Danas je mašta pomešana sa oblacima (Mesec u Vodoliji) i vodi nas na putovanje u daleke krajeve, vraća u detinjstvo i podseća nas na stare prijatelje koji su sad negde daleko, u inostranstvu (dispozitor Meseca je Saturn u Strelcu). U večernjim satima očekujte poziv ili susret sa prošlošću obučenom u neko novo ruho.

Tranzitna Venera se nalazi u blizini fiksne zvezde Al Zuban al Shamaliyyah. Poznata i kao Severna Skala, bledosmaragdna zvezda iz sazvežđa Vage, prirode Jupitera i Merkura, donosi potrebu za uspehom i priznanjima, velike ambicije i dobru sposobnost organizovanja. Kada se tu nađe Venera, prema Robsonu, donosi uspeh u socijalnim krugovima, finansijske dobitke, pomoć ženskih osoba i povoljne okolnosti za pronalazak bračnog partnera.

Tranzitni Merkur iz znaka Vage danas gradi polukvadrat (aspekt od 45 stepeni) sa već pomenutom Venerom. Danas, nečije reči mogu da vas zabole, a istovremeno vaše reči mogu da povrede nekog drugog. Ne, ovo nisu direktni konflikti, to bi bila priroda kvadrata (aspekt od 90 stepeni), polukvadrat je takozvani minorni aspekt ili poluaspekt, koji donosi sitne lomove. Ovo su usputni, neobazrivi komentari vama drage osobe, koji će jednostavno da vam se uvuku pod kožu i zauvek slome jedan delić vas.

Nedeljni horoskop za period od 9. do 16. oktobra 2016. godine: dani za oprez, odmerenost i mudrost...

Ipak, danas je dan za nonšalantnost, izbegavajte teške teme u razgovorima, veselite se i smejte se više, pa će i te nenamerne pukotine u vama, ako ih bude, same da zacele.

dnevne_astro_prognoze_evo_sta_nam_donosi_mesec_u_vodoliji_10_oktobar_2016_godine1

Astrolog: Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.