Dnevna doza horoskopa: ovaj znak danas osvaja srce, ljubi i ostavlja

Dnevni horoskop diktira sudbinu jednom znaku koji će danas morati da donese važnu odluku i promišljene poteze u ljubavi, ali na poslu ga očekuje divno iznenađenje!

Konjukcija Urana i Meseca utiču negativno na odnose kod kuće i donosi nepoželjne promene, ali ovaj znak će uspeti da prevaziđe izazove sudbine, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Rođeni u znaku Device danas se osećaju zaljubljeno i srećno sa partnerom, ali kada leptirići odlete i vratite se u realnost osećate da je svaka odluka i ulaganje u vezu teret samo na vašim ramenima. Ne dolivajte ulje na vatru stalno ponavljajujući svoje mišljenje, već se zabavite sa pertnerom, dopustite mu da se pored vas oseća slobodno i ispunjeno, a važne razgovore ostavite za veče.

Usamljene Device već neko vreme dominiraju u vatrenom flertu, ali ne žele da uplove u ozbiljnu ljubavnu vezu, ugroze slobodu i svoje ambicije. Ukoliko se od vas čeka važan odgovor, ne žurite sa odlukom. Posao se danas ne pokazuje kao vaše zanimanje iz snova, ali u toku dana vas očekuje odlična ponuda o kojoj nećete morati dvaput da razmislite. Na polju karijere smeši vam se ružičasta budućnost!

procitajte.jpg

HOROSKOP za magične vibracije svemira: evo šta nam donosi susret Merkura, Saturna i Urana

 

Ovih se dana na nebu se sreću Merkur, Saturn i Uran, što znači da je vreme da se malo bolje organizujemo, prionemo na posao, isplaniramo i krenemo u akciju. Iznenadićete se koliko ćete stvari moći obaviti; otići na roditeljski, pa u kupovinu i platiti račune, skoknuti na fitness, vratiti knjige u knjižnicu, napraviti kolač, ispeglati košulju za sutra i otići do prijateljice na kafu, koja se lako može pretvoriti u filozofska razglabanja i pitanja dobra i zla, morala, pravde i slično.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za decembar 2017. godine

Sve se može činiti čak neplanski, tj. biće radnji koje niste ni mislili da uradite, ali se nekako dogodilo, onako usputno, pa možda putem sretnete prijateljicu iz osnovne ili se izbezumite nasred ulice jer ste ugledali strogog profesora koji vas je "mučio" u srednjoj, ali, ispostavilo se kasnije, dobro je što je bio takav.

Možemo srediti stvari po kući, u kancelariji, dvorištu, kao i sve te naprave koje nam verno služe u dnevnim aktivnostima. Oni koji studiraju neka zagreju stolicu, nema veze što će možda uleteti neki neplanirani izlazak - kada se oporavite, vratite se učenju i zadacima.

besplatna natalna karta.jpg

Merkur u Strelcu (u konjunkciji sa Saturnom) pitaće nas koliko zapravo znamo, služi li nam to znanje i uspevamo li da ga materijalizujemo. Mnogi će shvatiti da i ne znaju baš onoliko koliko su mislili da znaju ili da jednostavno to što znaju nije dovoljno, stoga će verovatno razmišljati i o upisima na kurseve i radionice, što bi u budućnosti moglo doneti dodatnu ili bolju zaradu.

Takođe, pitanje je (zapravo je dosta pitanja u ovom razdoblju) kako rešavamo probleme, što je to što nas koči ili unazađuje, kakvi smo s rokovima i pritiscima, jesmo li metodični, kako podnosimo kritiku, koliko smo izdržljivi i dosledni - sve su to teme i pitanja koja mogu biti aktualna sledećih dvadestak dana.

Horoskop za kraj 2017. godine i promene koje donosi Venera u Strelcu: šta vaš znak Zodijaka očekuje do 25. decembra 2017. godine

Merkur i Saturn u Strelcu poručuju nam da budemo oprezni i "ekonomični" s optimizmom, pokušajte da se fokusirate na bitno i da jasno odredite prioritete. Disciplina će biti važna jer će nam Uran remetiti planove i raspored nekom dodatnom obavezom pa bi ovo vreme moglo biti zasta isprekidano, iritantno, "vijugavo", s iznenađenjima, pomalo stihijski, ali s bleskovima genijalnosti, raznih spoznaja, inspirativnih dijaloga, otkrića, novih uvida, ideja, zamisli.

Pokušajte da budete otvoreni i ne dozvolite strahu (Saturnu) da preuzme kontrolu, ne bežite od odgovornosti. Učite, pripremajte se, naučite vežbe koje otklanjaju tremu i nervozu.

A, da! Kad god je u priču upleten Uran, to znači da su naglašeni hirovitost, tvrdoglavost i potreba za slobodom, kako kod ljudi, tako i kod pametnih tehničkih napravica, kao što su mobilni telefoni, laptopovi, ruteri, pametni satovi, mašine, koji će malo raditi, malo ne - isto je sa strujom, internetom i sličnim mrežama. Neke od nabrojanih stvari će nam verovatno zadavati i ozbiljnije probleme, pa ćemo morati da ih se rešimo i kupimo nove.

Izvor: Uranovo dijete

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.