Dnevna doza dobrog horoskopa: zvezde večeras otvaraju čarobni prolaz ovom znaku

Uz toplu podršku zvezda, i vaš borbeni duh naći će izlaz iz teškog astrološkog aspekta.

Dnevna doza dobrog horoskopa - kvadrat Sunca i Marsa - donosi napetu energiju koja traži način da se izrazi, bilo kroz sport, kreativan rad ili neku drugu aktivnost, piše Lovesensa.

Ovakav aspekt izaziva mnoge teškoće, ali one se mogu prevazići ako dozvolite svom borbenom duhu da vam pomogne.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Magičan prolaz kroz težak aspekt danas univerzum obezbeđuje za rođene u znaku Raka. Važno je da ne obuzdavate osećaje, već da ih izrazite i podelite sa najbližima. Zvezde će zaljubljenim Rakovima pomoći da održe ravnotežu u paru, pod uslovom da nema prikrivanja.

Usamljeni Rakovi večeras treba da se drže dogovora, jer će se jednostavan plan neočekivano pretvoriti u predivan doživljaj.

Izvor: Lovesensa

PROČITAJTE JOŠ:

KAKO PREBOLETI PRELJUBU

ŠTA JE ORGAZAM

IZGOVARAJTE OVE 2 REČENICE I OSLOBODITE SE STRESA

procitajte.jpg

Horoskop za vikend: kako da najbolje iskoristite talas energije (do 25. marta 2018)

 

U petak, 23. marta 2018. godine, Mesec je, kao i prethodnog dana, u Blizancima pa je aspektiran od praktično svih planeta.

"Mesec u Blizancima vreme je za komunikaciju", objašnjava astrolog Gregory Scott. Sada se apsorbuje izuzetno mnogo informacija – možda ćete se osećati i preplavljeni njima – a istovremeno se očekuje mnogo komunikacije.

Venera je u Ovnu, znaku u kojem je "poput bika u prodavnici porcelana", kaže astrolog. Nije posebno taktična, ne zamara se osećajima drugih ljudi, bitno joj je samo ono što se događa (u) njoj, da izrazi sebe i hrabro grabi napred, usredsređena na ono što želi. Planeta ljubavi i lepote u kvadratu je s Plutonom u Jarcu.

"Pluton je transformacija vašeg fizičkog života, stoga će s Venerom u Ovnu u kvadratu s Plutonom fokus biti na tome da dobijete ono što želite", objašnjava astrolog.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.