Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak se danas oslobađa negativne energije iz prošlosti

Ljubav zahteva pažnju, a poslovni zadaci su sve teži - dnevni horoskop predviđa da će ovaj znak na kraju dana biti srećan!

Sekstil Marsa i Saturna danas donosi velike promene i zahteva konstantnu aktivnost za izvršenje poslovnih zadataka i ljubavnih ambicija, ali ovaj znak će uspeti da uspostavi ravnotežu, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Dnevni horoskop predviđa da će se danas ponovo probuditi strast između Lavova i njihovih ljubavnika. Međutim, zbog komplikovanih zadataka koje vam zvezde zadaju nećete imati vremena da se posvetite partneru, ali romantična poruka, poziv ili dogovaranje sastanka svakako će pomoći da dokažete koliko želite da se vaša veza još više razvija. Usamljeni Lavovi danas imaju priliku da naprave krupan korak na ljubavnom planu.

Vreme je da napokon okončate odnos sa osobom iz prošlosti koja vas koči da budete srećni i ispunjeni. Univerzum šalje divan susret. Ne plašite se rizika, već uživajte u divnim osećanjima koja se rađaju. Retrogradan Merkur danas vas sputava da pokažete svoj maksimum na poslu. Ne očajavajte zbog otežane komunikacije i nedostatka koncentracije, već sve važne odluke i zadatke odložite za sutra, ukoliko je taj potez moguć.

procitajte.jpg

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za decembar 2017. godine

 

Ovan

Decembar donosi značajne događaje u profesionalnom životu: Saturn ulazi u kuću karijere, gde i ostaje naredne tri godine. Govorimo o značajnim godinama tokom kojih će vam biti jasna svrha, imaćete dobro razvijenu strategiju, upornost i možete da izgradite solidan i održiv društveni status. Merkur, vladar kuće posla, je retrogradan. Konjunkcija između Saturna i Merkura povoljna je za ispitivanje glavnih ciljeva i utvrđivanja jesu li usklađeni s okolnostima i metodama koje primenjujete. Inspirativne mere koje preduzmete mogu uskladiti ove stvari. Obrazovanje, kontakt sa osobama visokog obrazovanja, kulturološko okruženje, putovanja i saradnja sa inostranstvom Ovnovima donosi postignuća i novac. Kada se radi o novcu, vaša inicijativa biće živahnija početkom druge dekade meseca.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za decembar 2017. godine

Bik

Tokom decembra izražena su vaša dva važna interesa: za novac i za saradnje ili timski rad. Sunce i Venera prolaze kroz dve kuće Bika povezane s novcem, u kojima je već smešten Saturn i u kojima je i retrogradni Merkur. U ovakvim okolnostima želećete da pokrenete vlastiti posao ili projekt, investirate ili se može raditi o nasleđu, osiguranju, sponzorstvu, poklonu, partnerstvima i slično. Kroz sve ovo možete očekivati i nagli preokret događaja, kao i neočekivani razvoj situacije, ali to donosi i važne lekcije. Saradnje tokom decembra biće produktivne, ako se postavljate diplomatski.

Blizanci

Decembar je dinamičan mesec kad se radi o profesionalnom životu. Jupiteru, smeštenom u kući posla Blizanaca, pridružuje se aktivan Mars u drugoj dekadi meseca. Mašinerija radi punom parom i daćete svoj maksimum i nećete morati dugo da čekate da se pokažu rezultati. Ali, nemojte se iznenaditi ako se dogode i incidenti. Mars dolazi s puno energije, ali traži izazove i na neki način je ratoboran. Partnerstva, saradnje, pregovori i rad s klijentima definišu smjer tokom decembra. To je područje gde će biti stalnih promena i moraćete nalaziti najbolja moguća rešenja i korisne informacije. Zbog toga komunikacija s drugima mora biti jasna, šta je više moguće i termini sastanaka moraju biti tačno definirani i utvrđeni. Što se tiče novca, ulazite u novu fazu koja će potrajati tri godine.

Rak

Decembar je buran mesec i možete očekivati razne napete situacije na profesionalnom polju. Tokom decembra 2017. godine kroz kuću posla Riba prolazi Sunce, susreće tu Saturna, Veneru i Merkura istovremeno. Merkur je retrogradan od 3. do 23. decembra. Imaćete jako puno posla, kompleksne situacije koje ćete morati da rešite. Pomislićete kako se stvari sporo kreću, ali biće i trenutaka koji vam donose zadovoljstvo, trenutaka slave i sreće.

Prolazićete kroz razne situacije koje će pomoći da spoznate kako i gde stojite, šta možete i želite napraviti i tada ćete moći doneti zaključke i odluke. Možete se veseliti zanimljivom kraju godine koji može doneti promenu vašeg statusa na bolje. Novac vam uglavnom dolazi kroz posao, ali uskoro je moguće poboljšanje finansijske situacije.

Lav

Najviše kreativni biće Lavovi tokom decembra. Sada možete pokazati svoje sposobnosti i talente, promovisati i prezentovati, proširiti posao. Najviše potencijala imaju oni koji se bave umetnošću, zabavom, igrama, sportom i kroz hobije, ali mogućnosti se mogu ukazati i kroz druga polja. Bićete motivisani i u vašem interesu na prvome mestu biće dom, imovina i za sve što ima veze s onim što posedujete i s kućnim komforom. Na tim poljima energično ćete preuzimati inicijativu i aktivirati se. Na novčanom planu, priliv novca će rasti zahvaljujući srećnim okolnostima, ali nagađanja, kockanje i nepromišljene kupovine mogu doneti gubitke.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za decembar 2017. godine

Devica

Retrogradno kretanje Merkura, vladara Device i vladara kuće karijere Device poljuljaće tlo tokom decembra 2017. godine, što je još izraženije budući da Merkur susreće Sunce, tradicionalan simbol statusa i prestiža i Saturna, vladara vaše kuće posla. Ali, susreće i Veneru, Malu Sreću i zato ćete imati sreće! Drugim rečima, pred vama je značajan mesec, imaćete puno posla, pripremite se na nove prilike, ali i prepreke, stres i ostvarenja. Možda ćete imati posla vezano za svoj životni prostor, poslovni prostor, ulaganja ili vredne predmete. Na poslovnom i finansijskom polju tokom decembra 2017. godine važna će biti komunikacija i saradnja.

Vaga

Decembar je potencijalan mesec za povećanje priliva novca. U kući novca Vage nalazi se Jupiter, a 9. decembra pridružuje mu se i Mars, vladar te kuće. Bićete hrabriji i spremni za preduzimanje inicijative, s jasnim namerama poboljšanja prihoda, uz najbolje šanse da ostvarite ono što ste ste zacrtali. Kroz mesec, posebno kroz prve dve dekade meseca biće pojačan interes za informatiku, intelektualne ciljeve, pisanje, studiranje, za kompjutere, održavanje govora i slično. Sve što uključuje um i komunikaciju ostaviće pozitivan trag u vašoj karijeri. Možda ćete ići na putovanje iz poslovnih razloga ili ćete ostvariti saradnju s nekim iz inostranstva.

Škorpija

Tokom decembra 2017. godine važan je novac, kao i ljubavni život. Škorpijinom 2. kućom prolaze Sunce, Venera, Merkur, Saturn i vladar te kuće, Jupiter, smešten upravo u Škorpiji, kojeg stimuliše Mars. Istovremeno je retrogradan Merkur u 8. kući Škorpije pravi niz važnih konjunkcija. To znači da su finansije najvažnija tema, imaćete potrebu da nešto preduzmete, da nađete rešenja, da razvijete poslove, analizirate, donosite odluke, predomišljate se, da srušite prepreke i otkrijete nove mogućnosti.

Napredak u profesionalnom životu motivisan je materijalnim razlozima. Vrijeme je da se aktivirate i pokrenete i ohrabrite u delovanju kako bi pokrenuli projekte i realizovali ideje koje vam mogu doneti prosperitet. Vaš uspeh zavisi od dobre proceeni ciljeva i sredstava.

Strelac

Još od novembra, vladar kuće karijere je imao posla u vašem znaku, kao da je pravio mesta za nešto važno. Tokom decembra je još uvijek tu, pravi korak napred, korak nazad, što je specifično za retrogradno kretanje, koje traži analizu, uočava propuste i greške koje se trebaju popraviti ili definisati i dovesti u red kako bi ostvarili svoje ciljeve. Proces analiziranja je dobrodošao, jer vam pomaže da otkrijete tačno kako stojite i da gradite planove za 2018. godinu na solidnijim temeljima. Sve zavisi od saradnje tokom decembra i morate ih dobro preispitati. Što se novca tiče, morate doneti neke odluke tokom decembra i kanuara. Najbolje bi bilo doneti ih u januaru, kada ćete imati jasniju sliku stvari.

Jarac

S Marsom i Jupiterom u 11. kući Jarca, decembar je aktivan mesec kada se radi o zajedničkim aktivnostima i udruživanju. Okupljanja, druženja, udruge, konferencije i javna događanja deo su trenutnih okolnosti u vašem životu. Uživećete se u poslove oko zajedničkog projekta, a mogli bi se naći i u ulozi vođe. U prve dve dekade meseca moguć je i drugačiji scenarij: onaj u kojem ćete analizirati svoj profesionalan život, onome što ste do sada ostvarili i rezultate s kojima niste bili zadovoljni. Ovo je dobar period za razvoj strategije za buduća delovanja. U zadnjoj dekadi meseca bićete dobro spremni i sigurni u to da će naredna godina biti produktivnija.

Vodolija

S Marsom i Jupiterom na Zenitu, tokom decembra 2017. godine kretaćete se punom brzinom prema napred, kao da želite sve razrešiti do kraja godine. I zaista ćete sve razrešiti do kraja godine. Ili ćete barem napraviti prvi važan korak, doneti važne odluke koje će pokrenuti promene u vašem profesionalnom životu, ugledu i statusu. Nove ideje, inovativne priticaće i tokom januara. Dolazi do povećanja, proširenja i prelaska na novi nivo. Na vidiku je i intenziviranje vašeg društvenog života. Upuštaćete se u zajedničke projekte ili grupne aktivnosti. Tokom decembra 2017. godine dobro ćete zarađivati, ali morat ćete biti oprezni kada se radi o novcu koje dolazi kroz partnerstva, banaka, osiguranja i slično.

Ribe

Kroz kuću karijere Riba tokom decembra 2017. godine prolazi puno planeta. Čini se da su Sunce, Venera i Merkur jako zainteresovani za vaš profesionalan život. Sunce vas želi dovesti u centar pažnje, na podij ili na scenu, želi vas staviti u situaciju koja vam donosi divljenje, poštovanje ili slavu. Venera vam olakšava i priprema put, donosi vam sreću i prave osobe dovodi na vaš put. Merkur je zadužen za intelekt, informacije, komunikaciju i putovanja, ali katkada stvara komplikacije, jer je retrogradan. Dobra stvar je da će stvari biti puno jasnije i vidjet ćete celu sliku kada Merkur krene direktnim hodom. Tada ćete razviti poslovnu strategiju i profesionalni ciljevi biće definisani. Kada se radi o novcu, tokom decembra ćete imati više nego što vam treba i na neki način udaljene zemlje, internet, obrazovanje i kulturni ciljevi mogu biti deo toga.

Izvor: Tarot horoskop

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.