Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak danas leti ka sedmom nebu

Dnevni horoskop jednom znaku predviđa poslovni uspeh, ali i opasno oklevanje na polju ljubavi!

Sekstil Merkura i Meseca donosi povoljan period za nova saznanja, napredak i važne poslovne kontakte, a evo kojem znaku dnevni horoskop predviđa srećan dan, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Rođen u znaku Vodolije danas treba da odluče koliko su spremni da ulože u sebe, svoj cilj i obezbede sredstva za poslovni uspeh. Današnje ideje i poslovni planovi osvetljeni su ružičastim sjajem zvezda, a vi već na početku težite ka perfekcionizmu. Trudite se maksimalno i pokažite kolegama i okruženju da ste blizu napretka i očekujte velika ulaganja i ponude za saradnju koje će olakšati posao.

Iako sa svakim pogledom na partnera letite do sedmog neba, ipak oklevate da napravite krupan korak. Teško ćete doneti odluku za zajednički život ili brak, a danas budite posebno pažljivi jer to može da povredi i udalji partnera. Usamljene Vodolije će danas biti u divnoj ljubavi, ali sa svojim mislima, stvarima koje vole da rade i sa divnim osećajem maksimalne slobode.

procitajte.jpg

Veliki godišnji horoskop za 2018: RAK - astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki godišnji horoskop za 2018: OVAN - prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije...

Veliki godišnji horoskop za 2018: BIK - astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije...

Senzitivni i sa odbrambenim stavom u emotivnom životu... Pod uticajem svog vladaoca, Meseca, Rakovi su osetljivi, romantični i intuitivni. Ta intuitivnost i osetljivost ih vodi kroz život pomažući im pri proceni raznih situacija i ljudi. Rak ne preduzima ništa ako se prethodno nije uverio u sigurnost poduhvata i sagledao eventualne posledice. Na neki način on je stalno zaokupljen svojom egzistencijom. Vrlo poštuje dom, porodicu i svoje bližnje, trudeći se da sebi i njima osigura stabilan život.

UOPŠTENO

Rakovi će 2018. godinu videti sa novim nivoom optimizma i pozitivnosti. Godina će biti ispunjena srećom i bogatstvom. Vaš nivo pouzdanosti će se povećati i preovlađuje harmonija u vašoj blizini tokom čitave godine. Planete Saturn i Jupiter donose brojne mogućnosti za rast tokom tog perioda. Razvoj i napredak sada dolaze malo po malo, po periodima i vaša očekivanja će biti ispunjena u toku godine.

Rakovi će videti da će 2018. biti malo teža u smislu da treba da donesu neke važne odluke u vezi sa životom. Budite logični i racionalni umesto da budete emotivni za stvari koje će raditi u vašu korist tih dana. Pošto ste pod uticajem Meseca, Mesec će igrati glavnu ulogu u izazivanju nekih mentalnih poremećaja kod nekih Rakova. Morate se hrabro postaviti kako biste rešili izazove koji vam stoje na putu. Međutim, i sreća je na vidiku. Vaša trenutna imovina će vam dati dobre plodove tokom godine 2018. o čemu god da se radi.

Početak novih poduhvata ove godine bi bio prilično dobar. Oni u servisnim službama biće u prilici da poboljšaju svoje veštine. Između marta i jula 2018. godine Jupiter će biti retrogradan. To može dovesti do neke zabune vezane za vašu karijeru i dodatne poslove koji mogu da vam se vrate u negativnom smislu. Egzaltirani Mars između maja i novembra 2018. godine donosi dosta dobitaka.

Bračna sreća je osigurana za Rakove u ovoj godini. Pokušajte da održite kompatibilnu atmosferu kod kuće i na poslu. Saturn ide retrogradno između aprila i septembra 2018. godine, kada bi vaše finansije mogle biti na udaru. Budite pažljivi u trošenju i ne preterujete. Od oktobra stvari ponovo dolaze u vašu korist.

KARIJERA

Rakovi će u 2018. imati prilično intenziviranu karijeru. Imaćete pune ruke posla tokom čitave godine, mada ponekad stvari mogu da vam izmaknu iz kontrole i možda ćete biti uhvaćeni u nekoj vrsti unakrsne vatre. Pokušajte da nađete balans s autoritetima i kolegama tokom ovog vremena. Ako tražite preseljenje ili promenu položaja, onda bi ovo bilo pogodno vreme.

Do poslednjeg kvartala godine, vreme bi bilo pogodno za vas da naučite nove veštine ili zadatke koji se odnose na vašu oblast interesovanja. Uspostavićete nove kontakte i vaš društveni krug će se uvećati.

LJUBAV

Rakovi će u 2018. biti svedoci emocionalnog preokreta u njihovom ljubavnom životu. Odnosi u kojima ste sada začiniće vaš život nabolje i podići na novi nivo. Pratite svoje instinkte i savest kada se bavite spornim pitanjima u svojoj ljubavi. Govorite i dozvolite sebi da iskažete sve u odnosu s partnerom kako biste najzad ostvarili željenu transparentnost. Nestrpljenje i otkrivanje grešaka u ovoj fazi uopše ne bi bilo korisno za vašu ljubavnu vezu.

Potrudite se da zadržite kontrolu nad svojim postupcima, jer u suprotnom možete povrediti osećanja partnera. Držite i svoje želje pod kontrolom i pokušajte da razumete osećanja svog partnera. Neki od vaših dugoročnih ljubavnih snova sada će se ostvariti, ali vi se postarajte da želje ipak budu realistične a ne puka utopija. Nekima od vas će biti teško da se odlučite između više partnera. Kraj godine će vam doneti puno hrabrosti i dati vam takav šarm da ćete možda privući i partnera za ceo život.

FINANSIJE

U prvoj polovini godine može doći do neželjenih troškova za Rakove. Iako bi ovo moglo da vas uznemiri, to će vam ipak pomoći da bolje rukujete budžetom u 2018. godini. Zato pripazite sa novcem. Takođe, ova prva polovina godine može da donese dobar priliv sredstava putem dogovora o nekretninama i prihoda kroz nasleđe. Sredina godine bi mogla doneti neke troškove vezane za sređivanje kuće ili vas lično.

Ne bacajte se mnogo u finansijske troškove i na trošenje na zabavu jer možete se naći u problemima. Međutim, izgleda da je druga polovina godine bez problema kad su finansije u pitanju.

Izbegavajte kupovinu velikih vrednosti i pokušajte da napravite neke male uštede.

ZDRAVLJE

Ove godine radovaće se dobrom zdravlju i pružiti vam veće mogućnosti za zatvaranje jaza između fizičkog i mentalnog. Odmorite se i podmlađujte duh kad god imate vremena za to. Ostanite aktivni i jedite zdravo. Čuvajte se emocionalnih nemira koji razbijaju vaše živce. Budite pozitivni i dopustite da vas okružuje osećaj optimizma.

Tokom godine ukazaće vam se mogućnosti da na alternativne načine povećate svoje nivoe energije. Pronađite ravnotežu između rada i igre. Prava dijeta bi takođe utrla put za zdraviju sutrašnjicu, i ove godine se držite daleko od bilo kakvih preterivanja u svemu, jer u suprotnom rizikujete dugoročne reperkusije u životu.

PORODICA

Najveće promene su verovatno u kući ove godine. Vi ćete ući u novu fazu svog života. Moguće je uvećanje porodice. Nekoliko prepreka moglo bi se pojaviti na način kojim se narušava harmonija kod kuće. Budite smireni i ne uzimajte sve k srcu. Budite čvrsti kada je u pitanju stvaranje novog poretka i pravila kod kuće. Ostanite čvrsti i snažni u svojim pogledima i idealima.

Izvor: Conopljanews

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.