Dnevna doza dobrog horoskopa: zbog njega ćete ponovo poverovati u pravu ljubav

Dnevni horoskop otkriva tajnu flerta i zaljubljivanja, a dok ovaj znak bude lebdeo na oblacima romantične sreće, očekuje ga i neverovatan uspeh na poslu!

Dnevni horoskop - Mesec u znaku Jarca u trigonu je sa Venerom u znaku Device, što znači da nas očekuju prava romantična iznenađenja i stabilni odnosi sa porodicom i prijateljima, piše Lovesensa. Evo kojem znaku Zodijaka put osvetljava srećna zvezda!

Horoskop - očekuje nas pomračenje Meseca, a ovo treba da izbegavate: evo kakvu sudinu donosi pun Mesec u Vodoliji

Drage Device, umesto monotonije i rutine koja je počela da vas umara, danas vas čekaju lepe promene. Ceo dan nećete skidati osmeh sa lica zbog jedne romantične poruke. Osoba koja vam se dopada napokon vas primećuje i želi da stupi u kontakt sa vama. Nakon zanimljivog dopisivanja, očekuje vas romantičan sastanak. Zvezde slute da će vam baš on vratiti veru u ljubav!

Budite zahvalni što imate dobre kolege koje vas uvek podržavaju, poštuju i pomažu da se približite uspehu. Pluton čini da imate samopouzdanja i postanete uverljivi, pa će mnoge vaše ideje biti prihvaćene, a nadređeni će nagraditi kreativnost i trud.

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za sutra: ovom romantičnom iskušenju nemoguće je odoleti

Trigon Venere i Meseca ukazuje na ljubav i ljubaznost, a mnogi znakovi će važne odluke donositi srcem, piše Lovesensa. Očekujte dan pun avantura i novih iskustava, a evo šta nas očekuje na polju ljubavi!

Horoskop - očekuje nas pomračenje Meseca, a ovo treba da izbegavate: evo kakvu sudinu donosi pun Mesec u Vodoliji

Venera i Pluton stvaraju magičan vrtlog strasti za rođene u znaku Ovna! Nećete moći da skinete pogled sa partnera, a oboje znate da za vašu ljubav ne postoje granice i jedva čekate da otkrijete kakva romantična iznenađenja donosi budućnost. Puno toga ste naučili u prošlosti i više nećete ponavljati greške.

Dragi Lavovi, ako uskoro putujete, očekujte da će vam jedan misteriozan stranac ukrasti srce. Ovom ljubavnom iskušenju nećete odoleti, a doživećete romantičnu avanturu koja će na vas ostaviti neverovatan utisak. U jednom trenutku pomislićete da je ovo samo prolazna letnja ljubav, ako budete iskreni, moguće je da je ovo divan početak jedne lepe veze na daljinu.

Ako ste primetili ove znakove, suđena vam je večna ljubav: proverite da li je trenutni partner vaša srodna dušaAko ste primetili ove znakove, suđena vam je večna ljubav: proverite da li je trenutni partner vaša srodna dušaDa li ste upoznali svoju srodnu dušu? Ako se ovih 8 znakova pojavljuje u vašoj vezi, onda ste imali veliku sreću...

Mudre Device, tačno znate šta ispunjava partnera i kako da ga osvojite i pomognete da zaboravi na probleme. Sve negativno se briše kada ste zajedno i samo ostaju divna romantična osećanja koja greju dušu. Uživate u tome da ga još bolje upoznajete i menjate njegove loše strane. Iako vam deluje da je njegovo srce ponekad od leda, uskoro će se opustiti i otkriće romantičnu stranu koja vas neće ostaviti ravnodušnom.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.