Dnevna doza dobrog horoskopa: za ovaj znak život sprema najlepše darove

Zvezde su napravile plan kako da vas motivišu na trud i želju za uspehom, a jedan znak će dobiti snaćan vetar u leša od Univerzuma!

Danas svaki znak ima blagi osećaj nezadovoljstva i želju da postigne više, a jedan će zaista u tome uspeti, piše Lovesensa.

podznak besplatno

Strelčevi grade svoj mali svet, ali ponekad moraju da napuste dvorac mašte i zgrabe šansu za krupan korak ka srećnoj budućnosti. Ovo je idealaan dan da završite sa nečim što dugo odlažete, naročito kada je u pitanju posao.

Finansijski planovi i poslovne ideje u toku dana mogu doneti značajan dobitak za vas i vašu porodicu. Ovo je povoljan period da započnete novi poslovni projekat za koji niste imali hrabrosti u prošlosti ili da promenite posao sa kojim niste zadovoljni. Ne dozvolite da vas poslovne obaveze odvrate sa puta koji vodi ka harmoničnoj ljubavi. Posvetite partneru pažnju i probudite u sebi romantičniu stranu, a kraj dana provedite u meditaciji i opuštanju.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Kako da sprečite da tuđe misli i spoljašnje informacije utiču na vaš organizam

 

Sve što postoji predstavlja neku vrstu informacije,određen kod na osnovu koga se odvijaju razliciti procesi. Ljudski organizam funkcioniše upravo na osnovu brojnih informacija koje postoje kao zapisi u našim genima i DNK, ili ih svesno i nesvesno šaljemo organizmu.

Drugim rečima, naše, ali i tuđe misli imaju uticaj na svaku našu ćeliju, pa samim tim i na ceo organizam. Misli predstavljaju određenu vrstu informacija koje mogu da budu uzrok mnogih negativnih stanja, bolesti, neprilika ili negativnih zbivanja bilo koje vrste. Kada su informacije kojima raspolažemo i koje šaljemo sebi i drugima pozitivne, sve je u balansu i naše zdravstveno stanje je optimalno.

Ali ako su informacije negativne, one mogu da prouzrokuju niz neprijatnih stanja i događaja. Problematici otkrivanja negativnih informacija, dijagnostifikovanju zdravstvenih i drugih posledica, kao i vraćanju na prvobitno - zdravo stanje, ruski naučnik Genadij Jakovljević Temnjikov, doktor medicinskih i socijalnih nauka, psihoterapeut, profesor i akademik, posvetio je više od trideset godina rada.

Do ove tehnike, koju su nazvali Infoterapija, dr Temnjikov i njegov tim došli su nakon dugogodišnjih naučnih ispitivanja koja su sprovodili na ćelijama pomoću atomskih mikoroskopa najviše tehnološke kategorije.

Tako su došli do otkrića da ćelija pamti i da ume da razmišlja, a daljim ispitivanjima dokazali su da na rad svake pojedinačne ćelije, pa tako i celog organzima, utiču informacije koje dolaze spolja ili iznutra. Informacije o kojima priča dr Temnjikov nisu samo one kojih smo svesni, koje možemo da čujemo ili sami kreiramo, već su to informacije koje ćelije i organi mogu da prenose jedni drugima.

Naučna ispitivanja su i dokazala da bolesna ćelija često širi informaciju o bolesti te tako zarazi okolne ćelije, što je najprimetnije kod kancera koji s vremenom može da metastazira. Međutim, to nije sve. Zvuči neobično, ali ovakve informacije ne prenose se samo unutar jednog organizma, već i s jedne osobe na drugu. Doktor Temnjikov zato tvrdi kako je neophodno da naučimo da se zaštitimo od negativnih informacija i da ih ne propuštamo u svoj sistem.

"Kada je reč o unutrašnjim informacijama, to mogu da budu naše misli, kao i zapisi u ćelijama koje utiču jedna na drugu. Kada pričamo o spoljšanjim informacijama, misli se na sve što spolja deluje na nas. To mogu biti virusi i bakterije koji nam preko disajnog i ostalih sistema napadaju organizam, ali i tuđe misli koje deluju na nas."

Zna se da imuni sistem štiti organizam od svakojakih negativnih uticaja, pa je samim tim i svaka ćelija našeg organizma sposobna da se odbrani od nepoželjnih uticaja ili informacija, kako kaže naš sagovornik. Međutim, ćelije često prestanu da obavljaju jednu od svojih osnovnih funkcija - da štite organizam - i počnu da se ponašaju sasvim suprotno svojoj svrsi.

Dr Temnjikov je na osnovu dugogodišnjeg istraživanja došao do zaključka da su ćelije koje su prestale da obavljaju primarnu funkciju i koje su obolele dobile neku vrstu negativne informacije. Dakle, umesto da nas štiti, određena ćelija oboleva i počinje da uništava sebe i ostale ćelije.

"Kada ćelija dobije negativnu informaciju, bilo spolja ili iznutra, menja svoju prirodnu funkciju i pčcinje da opstruira organizam. Ona se bukvalno izdvaja iz celine i prestaje da obavlja zadatke zbog kojih je stvorena. Umesto da čini organizam vitalnim i zdravim, da ga brani od negativnih uticaja, ona u telu stvara poremećaj. Upravo na taj način i nastaju kancerogene ćelije, koje imaju tendenciju da se šire,metastaziraju, i u tom procesu teško ih je zaustaviti."

Infoterapija se pozabavila pitanjima zašto dolazi do poremećaja u radu ćelija i kako tome stati na put. Dr Temnjikov je otkrio kako da uz pomoć misli i informacija utičemo na ćelije, odnosno kako da ćelijama koje su dobile negativne informacije pošaljemo prave, one koje će ih vratiti na prvobitni kolosek.

Proučavajući rad mozga, naučnici su došli do podatka da desna strana mozga (zadužena za kontrolisanje refleksnih radnji kao što su disanje, srčani rad i ostale nevoljne radnje organizma) prenosi 36 miliona bajta u sekundi, dok leva strana samo 16 bajta u sekundi. Oni su, takođe, dokazali da se čovek u neuporedivo većoj meri služi slabijom - levom stranom i da zbog toga ima lošu komunikaciju sa svojim organizmom.

Daljim proučavanjima dr Temnjikov je otkrio kako da desnu stranu mozga više angažujemo, odnosno kako da je aktiviramo i uputimo da ćelijama daje informacije da se vrate u prvobitno - zdravo i optimalno stanje ili da, kada je rec o preventivi, nastave da rade u skladu sa svojim odbrambenim funkcijama. Reč je, naime, o pravoj komandi.

Naš sagovornik je napravio niz istraživanja i tokom tridesetogodišnjeg rada došao do impresivnih rezultata. Pronašao je šifre - kodove koji uz pomoć naše volje i svesti mogu da navedu ćeliju da radi optimalno, onako kako je Stvoritelj smislio. Izvor ove metodologije leži u Teslinom učenju. Dakle, sasvim u skladu sa osnovnim postavkama ovog velikog naučnika, Infoterapija se zasniva na ideji da se uz pomoć prave informacije sve menja, jedino je važno da znamo KAKO treba da glasi naredba.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.