Dnevna doza dobrog horoskopa: za ovaj znak ranjivost je danas jedini oklop

Ljubav, divljenje i nežnost... šta biste više mogli da poželite!

Dnevni horoskop - opozicija Meseca i Saturna - mnogima danas najavljuje prepreke, odlaganja, frustracije i mnogo dosadnih obaveza, piše Lovesensa.

Međutim, veče obećava eksploziju iznenađenja i to naročito za Blizance koji šarmom prevazilaze svaku teškoću.

slikalink podznak najkrace.jpg

Zaljubljeni Blizanci danas pružaju svu pažnju i nežnost svojim partnerima, spremni su da se otvore i otkriju najdublju intimu. Nema više oklopa, znate da smete da verujete.

Usamljeni Blizanci takođe zrače, harizmom će pleniti u društvu, a ako osetite ubod amorove strele, znajte, ranjivost je obostrana.

Izvor: Lovesensa

7 stvari koje uspešna žena ne radi

 

procitajte.jpg

Horoskop za vikend: kako da najbolje iskoristite talas energije (do 25. marta 2018)

 

U petak, 23. marta 2018. godine, Mesec je, kao i prethodnog dana, u Blizancima pa je aspektiran od praktično svih planeta.

"Mesec u Blizancima vreme je za komunikaciju", objašnjava astrolog Gregory Scott. Sada se apsorbuje izuzetno mnogo informacija – možda ćete se osećati i preplavljeni njima – a istovremeno se očekuje mnogo komunikacije.

Venera je u Ovnu, znaku u kojem je "poput bika u prodavnici porcelana", kaže astrolog. Nije posebno taktična, ne zamara se osećajima drugih ljudi, bitno joj je samo ono što se događa (u) njoj, da izrazi sebe i hrabro grabi napred, usredsređena na ono što želi. Planeta ljubavi i lepote u kvadratu je s Plutonom u Jarcu.

"Pluton je transformacija vašeg fizičkog života, stoga će s Venerom u Ovnu u kvadratu s Plutonom fokus biti na tome da dobijete ono što želite", objašnjava astrolog.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.