Dnevna doza dobrog horoskopa: za ovaj znak ljubav iz snova postaje stvarnost

Dnevni horoskop predviđa otvaranje vrata ljubavi za jedan znak Zodijaka, a ono što je bilo platonsko postaće strasno i trajno!

Dnevni horoskop - sekstil Merkura i Saturna budi želju za novim saznanjima i iskustvima, a ovaj znak će definitivno jedno novo i uzbudljivo ljubavno iskustvo osetiti na svojoj koži, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Dragi Rakovi, vi ste emotivne duše željne ljubavi, nežnih reći i iskrenih emocija, a današnji položaj zvezda donosi vam ostvarenje romantičnih želja. Usamljenim Rakovima se ljubav menja iz korena i samo za njih se otvaraju vrata romantične sreće. Mislili ste da je odnos sa jednom osobom iz kruga prijatelja samo platonski, ali kada jedno drugom otvorite srce, shvatićete da ste spremni da zajedno koračate ka srećnoj budućnosti.

Na poslu se od vas očekuje velika odgovornosti i zahteva se da pokažete organizacijske sposobnosti. Ne paničite, srećne zvezde vam šalju snagu za svaki izazov. Ali, nikako nemojte da budete nepravedni i nekorektni prema kolegama, jer karma motri na vas.

procitajte.jpg

Kineski horoskop za februar 2018. godine

Godina Vatrenog Petla je iza nas, a već 16. februara 2018. godine kineska Nova godina uvela nas je u godinu braon Zemljanog Psa (Wu Xu) koja će trajati do 5. februara 2019. godine, piše Lovesensa. Pas je u kineskom Zodijaku simbol akcije i delovanja, pa mnoge očekuje misteriozno ispunjenje poslovnih želja i čudesna moć za privlačenje obilja.

Međutim, ovog meseca se događa sudar Zemlje i Drveta, jer smo već 4. februara ušli u mesec Drvenog Tigra (Jia Yin). Kineski horoskop je februar označio kao mesec rađanja ljubavi, a naročito povoljan period za novu romansu je početak ili kraj meseca. Iako Drveni Tigar donosi obilje, budite pažljivi, jer zbog nepromišljenih odluka možete doživeti finansijski brodolom.

DETALJAN KINESKI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK: godišnja astro prognoza za godinu zemljanog Psa (2018)

Čudesno pomračenje Sunca s kojim počinje godina Psa rođenima u znaku Bivola donosi neverovatan potencijal i energiju, a čemu treba da posvete februar pročitajte OVDE.

Neverovatna vrata uspeha otvaraju se pred rođenima u znaku Zmaja, a šta ih očekuje na polju ljubavi pročitajte OVDE.

Rođeni u znaku Zeca osećaju se zarobljeno u prošlosti, a OVDE pročitajte koju grešku ne smeju da naprave.

OVDE pročitajte koju životnu dilemu treba da reše rođeni u znaku Konja, a OVDE otkrijte tajnu uspeha za rođene u znaku Koze.

Kompletan kineski horoskop za sve znake u februaru 2018. godine pročitajte OVDE.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.