Dnevna doza dobrog horoskopa: vreme je za kreiranje srećne budućnosti

Dnevni horoskop otkriva kome će nova ljubav promeniti život, a ovaj znak prati velika sreća i na polju karijere!

Dnevni horoskop - trigon Urana i Meseca donosi nežna osećanja, empatiju i dobre odnose, piše Lovesensa. Ovo je savršen dan za planiranje budućnosti, naročito kada je u pitanju posao...

Dragi Ovnovi, napokon ste pronašli zajednički jezik sa partnerom. Negujete ista osećanja i trudite se svakog dana da začinite svoju vezu čarolijom ljubavi. Moguće je da ćete nekad zbog problema na poslu biti hladni prtema partneru, ali on će razumeti vašu distancu i uvek će pomoći da rešite problem.

Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće tokom vladavine Škorpije (do 23. novembra 2018. godine)Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće tokom vladavine Škorpije (do 23. novembra 2018. godine)Horoskop za vladavinu Škorpije - kome će naredni period biti pun izazova i životnih lekcija!

Usamljene Ovnove očekuju divna romantična iznenađenja, a želećete da promenite svoj ljubavni status što pre. Upoznaćete nekoga ko će vas zabavljati i izmamiti osmeh, a prijateljstvo će se brzo razviti u ljubav. Ovo je osoba sa kojom možete da planirate budućnost i da se radujete svakom novom danu. Iako ste mislili da ćete još dugo biti slobodni i sami, ljubav je dokazala koliko je nepredvidiva. Uživajte!

Na polju karijere vladate svim aspektima i nemate strah da pokažete kolegama, suparnicima i autoritetima da imate izuzetno velike ambicije. Razvili ste neverovatne ideje, a objektivan stav pomže da ih realizujete i približite se uspehu. Srećno!

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos5

Ljubavni horoskop za danas: zvezde otkrivaju mračne tajne

  

Mesec u Lavu u opoziciji je sa Marsom u znaku Vodolije, a ovaj aspekt ukazuje na sukobe, nerazumevanje i raskol između partnera, piše Lovesensa. Moguće je da ćete biti melanholični i željni promena, a neki znakovi će ipak uspeti da privuku dobru energiju...

Dragi Rakovi, vreme je da se oporavite od prethodnog raskida i razočaranje pretvorite u svoju snagu. Čekali ste da budete spremni da okrenete drugi list u knjizi ljubavi, a sada je pravo vreme za to. Vreme je za oporavak i da ponovo steknete poverenje u ljude. Iako se oko mnogo stvari dvoumite, otvorite svoje srce i privucite novu ljubav, jer to je najbolji izbor koji možete doneti.

Horoskop do 2. decembra 2018. godine: šta nam donose čudesni putevi VenereHoroskop do 2. decembra 2018. godine: šta nam donose čudesni putevi VenereMožda ćemo sada postati svesni koliko smo srećni jer nas je ljubav odabrala - šta nam donosi kretanje moćne Venere do 2. decembra…

Oseća se tenzija u ljubvnom životu rođenih u znaku Lava. Povećan ego vas vodi samo u rasprave sa partnerom, a a partner očekuje da mu pružite malo slopbode i prostora kako bi mogao da razmisli o svemu. Ako želite da sačuvate ljubav, morate kontrolisati svoju posesivnu i ljubomornu stranu.

Ljubavni horoskop za novembar 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop za novembar 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiBikovi su na tankom ledu kada je u pitanju ljubav, a Rakove očekuje romantičan i idiličan mesec! Šta vašem znaku predviđa mesečni…

Dragi Strelčevi, neke tajne ne mogu večno da se skrivaju. Ako ste u prethodnom periodu flertovali ili bili sklno preljubi, moguće je da će partner to saznati. Nemojte da poričete i smišljate laži, već otvoreno razgovarajte sa partnerom. Neke navike ćete morati da promenite ako želite d ova ljubav još živi.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.