Dnevna doza dobrog horoskopa: "Volim te" - reči koje će danas promeniti vašu sudbinu

Dnevni horoskop predviđa veliku radost u ljubavi i buđenje starih strasti, ali na poslu morate da budete pažljiviji!

Dnevni horoskop - dok kvadrat Meseca i Neptuna kvari raspoloženje i donosi negativnu energiju, trigon Meseca (Strelac) i Venere (Lav) raduje nam dušu, uči nas da praštamo i cenimo ljubav koju nam najbliži daruju, piše Lovesensa.

Nedeljni horoskop od 24. juna do 1. jula 2018: šta nam donosi retrogradni MarsNedeljni horoskop od 24. juna do 1. jula 2018: šta nam donosi retrogradni MarsJarac se suočava sa ljubomorom, Vodolije očekuju nova, zanimljiva poznanstva...

Lavovi su danas definitivno pravi zavodnici. Vaš urođeni šarm je pojačan, imate savršene manire, potiskujete svoju hladnu i mračnu stranu i postajete osećajna duša željne ljubavi. Imate samopouzdanja i sa partnerom možete da pričate o svemu. Vaša lavovska energija toliko je moćna da ćete pokrenuti pravi vulkan strasti, a oni koji su tek započeli odnos možda će prvi put čuti od partnera magične reči - "Volim te"!

Usamljene Lavove očekuje puno romantičnih ponuda, a ukoliko danas idete na ljubavni sastanak, poklonite lepu sitnicu potencijalnom partneru i pokažite koliko vam je stalo. Iako je ljubavni život rođenih u znaku Lava ispunjen, nećete biti zadovoljni poslovnim poduhvatima. Međutim, situacija nije toliko loša koliko vama izgleda, uspećete da obavite svaki zadatak. Jedino što vas koči da napredujete jeste negativno okruženje i loša energija kolega i poslovnih partnera. Pokušajte da se zaštitite od takvog uticaja!

procitajte.jpg

15 čudesnih afirmacija za leto: ove reči izgovarajte pre spavanja i privucite sreću i blagostanje

Mnogi vole leto jer osećaju da tada žive punim plućima i slobodnije nego ostatak godine uz praktično neograničene mogućnosti. Uz leto se veže osećaj pustolovine, kretanja, širenja i zaigranosti – što je nekima izazov. Boljem prihvatanju prirodnih ritmova leta i usklađivanju sa njima pridonose afirmacije, koje možete koristiti svakodnevno.

Moj put ka savršenoj liniji: afirmacije za mršavljenjeMoj put ka savršenoj liniji: afirmacije za mršavljenjeImajte na umu da mi u sebi već imamo i posedujemo svoju savršenu figuru... Potrebno je samo da se oslobodimo pogrešnih uverenja…

Ove preporučuju stručnjaci Integrative Nutrition, koji leto smatraju vrhuncem hranjenja sebe ne samo svežim zdravim namirnicama, kojih u to doba ima u izobilju, nego i mnogim neprehrambenim stvarima koje nam donose radost i celokupno blagostanje. Odaberite jednu od navedenih afirmacija koja predstavlja nešto što želite i ponavljajte je u sebi svakodnevno – naročito uveče, pre nego što utonete u san. Takođe, možete je ispisati nekoliko puta na dan kako biste svojoj nameri dali još veću moć.

1. Zračim zdravljem i srećom što dolazi iznutra.

2. Svaki dan donosi nov razlog za osmeh i svoju radost slobodno delim sa drugima.

3. Osećam se lepom, iamm samopouzdanja i slobodna sam u svom telu, pa znam da srugi vide najbolje deo mene.

4. Moja sreća nema granica i mogu učiniti sve za čime mi srce žudi.

5. Radosno privlačim pustolovinu na nekom novom mestu koja će mi otvoriti srce i dati energiju duhu.

6. Svaki dan postajem sve zaigranija i pustolovnija.

7. Osećam slobodu i lakoću u doživljavanju novih iskustava i sa dobrodošlicom očekujem više prijatnih iznenađenja u svom životu.

8. Okružena sam ljubavlju i srećom gde god da idem.

Sreća, ljubav, porodica: 19 afirmacija za dobre partnerske odnoseSreća, ljubav, porodica: 19 afirmacija za dobre partnerske odnoseOve afirmacije će vam sigurno pomoći da brže prebrodite nesuglasice i da na svoj odnos sa parnerom gledate u novom, srećnijem…

9. Dopuštam sebi da potpuno izraziti kako se osećam i šta želim.

10. Prihvatam sebe kao prekrasan "rad u toku" i plovim kroz život sa optimizmom i praštanjem.

11. Ja sam kreativan duh i radostan istraživač kako svog unutrašnjeg tako i spoljnog sveta.

12. Svaki sam dan otvoren/a radosnim mogućnostima putem novih odnosa i veza.

13. Oslobađam se prošlosti i veselo krećem u susret novim iskustvima.

14. Kroz život prolazim bez napora i cenim kako stvari uvek dođu na svoje mesto.

15. Slušam svoju intuiciju i dopuštam sebi da doživim da sve teče sa lakoćom gde god da me život odnese.

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.