Dnevna doza dobrog horoskopa: Venera i Mesec ovom znaku spremaju neočekivan preokret sudbine

Dnevni horoskop predviđa beg od samoće, želju za romansom i uspeh na poslu, a ovaj znak će imati najviše sreće!

Dnevni horoskop - sekstil Venere i Meseca danas jača društvene i romantične odnose, a evo koji znak će želeti da zgrabi šansu za ljubav, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Rođeni u znaku Raka danas će napokon želeti i imati hrabrosti da napuste usamljenost u prepuste se čarima ljubavi. Aspekti Meseca i Neptuna bude vašu senzualnost i želju za strasnom ljubavi, ali ovoga puta zvezde vam obećavaju mnogo više od flerta. Očekuje vas zanimljiva romansa, a takvu šansu ne smete danas da propustite.

Danas očekujte odličnu atmosferu na poslu, ali ste u panici da li ćete sve uspeti da završite na vreme. Ne očajavajte, uz sjajan tim kolega i trud koji ulažete u novi projekat, bićete kući i pre nego što ste mislili i to sa pohvalom za fantastične rezultate.

procitajte.jpg

Novogodišnji rituali za sreću i napredak

U zavisnosti od dela sveta u kojem živite, svako ima svoju tradiciju koju upražnjava uoči Nove godine. Jedni nose određene boje jer smatraju da će im to doneti sreću, drugi prisustvuju izlasku Sunca, pa na taj način pozdravljaju Novu godinu, dok neki vreme provode analizirajući prethodnu godinu i planirajući novu koja je pred njima. Ovo su neki od saveta kako da privučete sreću i pozitivnu energiju u vaš život.

Poljubite nekoga dragog u ponoć, to će vam obezbediti sreću, harmoniju i napredak u narednih dvanaest meseci. Ukoliko budete sami kada časovnik otkuca pola noći, poljubite kućnog ljubimca. Nikako ne treba plakati, jer će to privući lošu sreću. Trudite se da to veče budete optimistični i srećni.

Ne pozajmljujte novac ili dragocene predmete. Ukoliko to uradite, znači da ćete isplaćivati novac tokom cele godine. Popunite sve novčanike novčanicama, jer to garantuje prosperitet u novoj godini.

Veruje se da ukoliko u ponoć pojedete dvanaest zrna grožđa, koji simbolizuju dvanaest meseci u godini, tokom cele godine imaćete sreće, obilja i bogatstva. Ukoliko se odlučite za jabuke sa medom, cela godina će vam biti slatka i harmonična.

Čišćenje starog nereda i bacanje svih nepotrebnih stvari iz kuće ritual je kojeg se mnogi pridržavaju. Generalno čišćenje stana je poželjno kako biste se oslobodili negativne i privukli pozitivnu energiju.  Neki praktikuju običaj bacanja stare metle, te kupovine sasvim nove. To simboliše čišćenje prašine stare godinu dana, kako se ona ne bi prenela u novu godinu. Otvorite vrata u ponoć, na ta način pustićete sve negativnosti iz kuće.

Hrana je često neizostavni deo na mnogim novogodišnjim proslavama. Širom planete spremaju se specijalna jela, posebno namenjena za novu godinu. U nekim delovima sveta ljudi spremaju boraniju ili leću, koje kako se veruje donose sreću. Pojedini peku posebne novogodišnje kolače, koji predstavljaju kovanice novca koji će doneti napredak i sreću. Sklonite sav oštri pribor za sečenje, poput noževa, makaza ili žileta. Smatra se da ovi predmeti mogu iseckati sreću na više delova i doneti nesreću.

Mnogi Novu godinu dočekuju u porodičnim molitvama, u kojima se izražava zahvalnost i ljubav. Molitvu treba čitati od srca i sa nadom da će ona biti uslišena. Potrebno se fokusirati na ono što želite da vam donese novo leto Gospodnje.

Isplatite sve račune i dugove kako bi pozitivno i rasterećeno ušli u novu godinu. Na taj način rešićete se problema iz prošlosti. Ukoliko niste u stanju da isplatite sva dugovanja, uplatite makar simboličnu cifru, kao znak pozitivne akcije.

Izvor: Astromagazin.info

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.