Dnevna doza dobrog horoskopa: večeras će magija zvezda promeniti sve u ljubavi

Dnevni horoskop - ovaj znak otvara svoje misteriozno srce za strast i novu ljubavnu priču!

Dnevni horoskop - sekstil Venere i Urana donosi nova lepa iskustva, a naročito je povoljan za dobre promene u ljubavnom životu, piše Lovesensa. Ovo je naročito dobar period za romantične i umetničke duše, a jedan znak danas topi led sa srca i prepušta se najlepšim emocijama...

Drage Škorpije, Venera, planeta ljubavi, čisti vaše emocije. Partner i vi ste vrlo inspirisani ove srede kada je u pitanju ljubav. Partner vas šarmiira i tačno zna koje nežne reči će otvoriti vaše misteriozno srce. Atmosfera u vašoj vezi prilično je romantična, a sada, kada gledate ka budućnosti, vidite da ste apsolutno sjedinjeni sa partnerom i da je život sa njim jedna od boljih odluka koju ste doneli.

Nedeljni horoskop za ljubav: Rakovi su skloni zaljubljivanju, a Strelca očekuje velika napetostNedeljni horoskop za ljubav: Rakovi su skloni zaljubljivanju, a Strelca očekuje velika napetostNedeljni horoskop za ljubavne odnose - asro prognoza otkriva da li će vaš znak doživeti sreću na romantičnom planu ili…

Škorpije slobodnog srce već duže vreme tragaju za srodnom dušom, ali večeras će magija zvezda promeniti vaš ljubavni status. Moguće da ćete preko prijatelja upoznati osobu koja će vas vrlo zainteresovati. Više ne držite emocije pod kontrolom i spremni ste da se apsolutno predate novoj ljubavi. Pokreću vas strast i iskrene ljubavne emocije i bez straha uplovićete u jednu sasvim drugačiju ljubavnu priču.

Bolje se snalazita na polju karijere nego ranije, zato je sada odlično vreme da zgrabite priliku za uspeh. Niste sigurni da li treba promeniti posao ili se truditi i napredoavti na trenutnom radnom mestu. Dobro razmislite pre nego što donesete odluku. Čuvajte se toksičnih kolega!

Na polju zdravlja Škorpije treba da pripaze na način ishrane i pokušaju da usvoje zdrave navike ovog proleća.

Horoskop - prošlost se ponavlja i nevidljiva sila utiče na našu sudbinu: saznajte šta nam donose planete u aprilu 2019. godineHoroskop - prošlost se ponavlja i nevidljiva sila utiče na našu sudbinu: saznajte šta nam donose planete u aprilu 2019. godineMesečni horoskop za april 2019. godine - kada Sunce uđe u znak Bika imamo šansu da realizujemo odlične ideje!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.