Dnevna doza dobrog horoskopa: u životu ovog znaka dogodiće se dobre promene

Dnevni horoskop predviđa opterećenje i manje motivacije na poslu, ali zato na ljubavnom planu očekujte pozitivna iznenađenja!

Dnevni horoskop - Mesec (Rak) u trigonu je sa Jupiterom (Škorpija), a to nam donosi bolje odnose sa bliskim ljudima i materijalnu sigurnost, piše Lovesensa. Danas ste vrlo optimistični, a iznenadićete se kad shvatite koliko vas ljudi vole, a kolege poštuju!

Ove reči sprečavaju bolest da napadne telo: izgovorite 10 čudesnih afirmacije za zdravlje i isceljenjeOve reči sprečavaju bolest da napadne telo: izgovorite 10 čudesnih afirmacije za zdravlje i isceljenjeŽivot je sjajan. Moj je imuni sistem snažan i pobeđuje sve bolesti koje ga pokušaju napasti. Jedem hranu koja moje telo snadbeva…

Drage Ribe, magičan ples Saturna i Meseca omogućava da se vaši planovi sa partnerom uskoro ostvare. Budite spremni na to da će vam se želja za željom ispunjavati. Ako planirate da idete na put, organizujte se i očekujte puno romantičnih izenenađenja od partnera. Naučite sebe da volite promene.

Horoskop predviđa sudbinu za svaki znak Zodijaka: evo šta nam donosi pomračenje Sunca i mlad Mesec (od 13. jula 2018.)Horoskop predviđa sudbinu za svaki znak Zodijaka: evo šta nam donosi pomračenje Sunca i mlad Mesec (od 13. jula 2018.)Horoskop predviđa kako će na vašu sudbinu uticati pomraćenje Sunca i mlad Mesec - evo u kojim životnim poljima treba posebno da…

Ribe će danas imati puno posla, naročito one koje se bave administracijom. Preplavljeni ste raznim zadacima koji vam nisu toliko važni za napredovanje u karijeri. Nemate vremena da se posvetite pravljenu strategije i planova za poslovni uspeh ali ne brinite, nijedan trud neće proći nezapaženo. Uskoro očekujte vrednu nagradu.

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za danas: jedna romantična noć menja planove sudbine

Venera je u trigonu sa Uranom, što donosi neverovatne promene na emotivnom planu, ali bez obzira koliko će situacija biti teška, uspećete da pronađete savršen način za isceljenje emotivnih rana, piše Lovesensa. Harizma će pomoći da izbegnete mnoge neprijatne situacije i dobijete ono što želite, a evo kojie znakove očekuju velike promene na polju ljubavi!

Horoskop otkriva tajne večne ljubavi: evo šta nam donosi Jupiter u direktnom hodu (do aprila 2019. godine)Horoskop otkriva tajne večne ljubavi: evo šta nam donosi Jupiter u direktnom hodu (do aprila 2019. godine)Horoskop otkriva tajne srećne ljubavi - evo kako će nam život ulepšati Jupiter u direktnom hodu!

Drage Device, sve vam je teže da razumete partnerove želje i više ne gledate isto ka budućnosti. Iznenada partner menja mišljenje i kvari zajedničke planove, ali ne brinite, jer vi ste jedan od mudrijih znakova Zodijaka. Ako izbegnete sukob i teške reči, pametnim argumentima i šarmantnim osmehom, uspećete da vratite vašu vezu na pravi put.

Osećajni i nežni, a tako poželjni! Reč je o rođenima u znaku Raka koji večeras imaju šansu da upoznaju jednu zanimljivu osobu. U početku ćete pomisliti da to nije vaš savršen partner, ali kako veče prolazi rodiće se romantična osećanja. Pružite šansu novoj vezi, a moguće je da će se vaš ljubavni život uskoro promeniti iz korena.

Horoskop predviđa sudbinu za svaki znak Zodijaka: evo šta nam donosi pomračenje Sunca i mlad Mesec (od 13. jula 2018.)Horoskop predviđa sudbinu za svaki znak Zodijaka: evo šta nam donosi pomračenje Sunca i mlad Mesec (od 13. jula 2018.)Horoskop predviđa kako će na vašu sudbinu uticati pomraćenje Sunca i mlad Mesec - evo u kojim životnim poljima treba posebno da…

Bikovi su napokon pronašli osobu zbog koje žele da pomere sve granice, ali stidljivost i strah sputavaju ih da izraze osećanja. Niste sigurni da ćete pronaći prave reči i plašite se da ćete ostaviti loš utisak. Ne brinite, Jupiter i Neptun spašavaju vas od promašaja i daju osećaj samopouzdanja i hrabrosti. Oslobosite se i pokažite javno želje svog srca, a nakon toga vas čeka pozitivno iznenađenje.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.