Dnevna doza dobrog horoskopa: sudbinski preokret za neustrašivi znak Zodijaka

Dva velika trigona na nebu daju odlične prognoze za današnji horoskop!

Dnevni horoskop - trigon Merkura i Marsa - predstavlja jedan od najpovoljnijih aspekata za sve znake Zodijaka, piše Lovesensa.

Za rođene u znaku Ovna, ovo može biti zaista sudbinski dan jer će neki pripadnici znaka baš danas doneti veliku odluku - da zasnuju porodicu!

besplatna natalna karta.jpg

Biće to dobra odluka, jer je dan kao stvoren za pravljenje planova za budućnost, kao i ozbiljne razgovore sa dalekosežnim posledicama. Iznenadiće vas što i vaš partner razmišlja o istoj temi s jednakom ozbiljnošću.

Usamljenim Ovnovima danas se, takođe, sprema pravi sudbinski preokret - susret zbog kojeg će vam srce zakucati tako ludo kako već dugo nije. Oslušnite svoje želje, one će vam otkriti gde vas, zapravo, čeka sreća.

Na poslu malo usporite tempo, kako ne biste bili potpuno iscrpljeni do kraja dana. Vreme je da razmislite o ozbiljnoj rekreaciji, neophodno je da dovedete svoju energiju ponovo u ravnotežu.

Izvor: Lovesensa

Kako horoskopski znakovi utiču na odnose u porodici


procitajte.jpg

Da li postoji idealno vreme za zajednički život, brak i porodicu: kada je vreme za bebu

Prema istraživanju iz 2013. godine, najbolje prosečne godine za sklapanje braka za žene je 27. godina, a za muškarce 29 godina.

Jedno drugo istraživanje iz 2008. pokazalo je kako je stopa razvoda veća među parovima koji su sudbonosno da rekli pre nego što su napunili 23 godine.

1. Zajednički život

Rezultati istraživanja iz 1992. godine tvrde su kako je veća stopa razvoda među parovima koji su pre braka živeli zajedno. Novije istraživanje pokazalo je kako zajednički život pre braka ne može da šteti parovima, već upravo suprotno. Poslednje istraživanje, koje je sprovedeno od 2006.-2010. godine, pokazalo je kako je za žene najbolje vreme za useljavanje s partnerom u dobu između 25 i 29 godina i to nakon tri godine veze. Za žene ispod 24 godine veća je verovatnoća da zajednički život i veza neće uspeti, ako se usele s partnerom.

2. Brak

Prema istraživanju iz 2013. godine, najbolje prosečne godine za sklapanje braka za žene je bila 27, a za muškarce 29 godina. Jedno drugo istraživanje iz 2008. pokazalo je kako je stopa razvoda veća među parovima koji su sudbonosno da rekli pre nego što su napunili 23 godine. Važnu ulogu u tome igra i obrazovanje pa tako parovi koji su se venčali nakon završetka fakulteta imaju veće šanse za uspeh od manje obrazovanih parova. Ali, tu je i vreme koje je par proveo zajedno pre sklapanja braka. Parovi koji su bili duže od 6 meseci, imali su i veće šanse za uspeh braka.

Idealno vreme za trudnoću: u kojim godinama je najbolje roditi dete...

3. Deca

Istraživači su otkrili kako veće šanse za održavanje veze imaju parovi koji su se prvo venčali, a zatim počeli da proširuju porodicu. Tvrde kako je idealno vreme za to tek nakon godinu dana braka i svakako pre 35. godine. Takođe, naglasili su kako požurivanje odluke da se ima dete može biti vrlo loše za vezu, emocionalno i finansijski. Tinejdžerske trudnoće pokazale su se pak kao one koje na kraju gotovo uvek završe raskidom ili razvodom.

da_li_postoji_idealno_vreme_za_zajednicki_zivot_brak_i_porodicu_kada_je_vreme_za_bebu_1

Izvor: Index

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.