Dnevna doza dobrog horoskopa: sudbina ima drugačije planove

Dnevni horoskop - veče donosi romantičan ljubavni preokret, a na poslu vas uprkos svemu čekaju lepe vesti! Evo kome se od danas menja sudbina...

Dnevni horoskop - konjukcija Jupitera i Meseca donosi dobar period za nove poslovne ideje i projekte i planiranje budućnosti, a evo kojem znaku se od danas život menja na bolje, piše Lovesensa.

Drage Device, moguće je da ćete doživeti pad energije, ali partner je vaš oslonac i vetar u leđa. On tačno zna kada vam je potreban prostor samo za sebe i daje vam snagu da se suočite sa svakim životnim izazovom. Vi ste savršen tim i zajedno možete da pomerite granice i stvorite divnu budućnost. On je pre svega vaš prijatelj, a zatim strastvena ljubav o kojoj ste oduvek maštali. Uživajte u romantičnom svetu koji ste stvorili i ne dozvolite da vam toksično okruženje ruši snove.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za novembar 2018. godineMesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za novembar 2018. godineMesečni horoskop za zdravlje - evo ko u novembru treba da promeni navike, a koga prati dobra energija!

Merkur pojačava prirodni šarm usamljenim Devicama i pomaže da izađu iz zone komfora. Možda mislite da se uskoro nećete sresti sa srodnom dušom, ali sudbina ima drugačije planove. Večeras vas očekuje pravi romantični preokret. Na poslu vas danas prati nedostatak samopuzdanja, ali nikako nemojte zadržati ideje samo za sebe. Oslobodite se i pokažite sposobnosti, jer svakako imate da kažete puno korisnih stvari. Iznenadićete se kada dobijete potvrdne odgovore od autoriteta.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos5

Ljubavni horoskop za danas: kome će ljubomora ugroziti romantičnu budućnost 

 

Konjukcija Meseca i Jupitera donosi dobar period za nove poslovne projekte i promene koje će uticati na stil života, a evo šta nas očekuje na polju ljubavi, piše Lovesensa.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za novembar 2018. godineMesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za novembar 2018. godineMesečni horoskop za zdravlje - evo ko u novembru treba da promeni navike, a koga prati dobra energija!

Dragi Bikovi, vaša ljubav je bez ograničenja, a u odnosu sa partnerom vladaju romantične varnice baš kao kada ste se prvi put upoznali. Iako ga često kritikujete, partneru prijaju vaši saveti i podrška, ali u tome nemojte preterivati. Sledi period u kojem će se vaša ljubav samo razvijati.

Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 13. novembra 2018. godineŠta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 13. novembra 2018. godineSmernice i poruke anđela za nedelju od 6. do 13. novembra 2018. godine - sada je pravo vreme da počnete sa kreiranjem srećne…

Usamljeni Blizanci upozanaće nekoga ko će im se lako podvući pod kožu. Vaš smisao za humor i šarm čini da ostavite dobar utisak i osvajate tajanstvenim pogledom. Iako sa trenutnom simpatijom negujete samo prijateljski odnos, sve će biti jasno kada vam se pogledi sretnu. Srce ne može dugo da čuva emocije u tajnosti...

Lavovi su po prirodi ljubomorni, a njihova posesivnost donosi samo sukobe i ugrožava odnos sa partnerom. Shvatićete da su vaši strahovi bili neosnovani, ali pazite da se do tada oko partnervog srca ne stvori led.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.