Dnevna doza dobrog horoskopa: šta vašem srcu nudi čarolija ljubavi

Dnevni horoskop ukazuje da će jedan znak biti pod velikim pritiskom, ali ako ovo izdrži, očekuje ga veliko blagostanje!

Dnevni horoskop - Mesec (Jarac) u trigonu sa Uranom (Bik) donosi veliku svest i ambicije, pa će mnogi znakovi biti spremni da istraže nove opcije i prihvate svaku dobru priliku koju im život daruje, piše Lovesensa.

Horoskop - ako ste rođeni na granici između dva znaka Zodijaka: otkrivamo čija energija kreira vašu sudbinuHoroskop - ako ste rođeni na granici između dva znaka Zodijaka: otkrivamo čija energija kreira vašu sudbinuGranični datumi su dani u kojima energija najjače struji, zbog čega rođeni na granici dva znaka poseduju različite talente i…

Drage Vodolije, na horizontu se naziru nove ljubavne avanture za vaš znak Zodijaka! Čeznete za onim jakim i "ludim" osećajem ljubavi i jedva čekate da vidite šta prodavnica romantične sudbine ima za vas. Na putu ljubavi srešćete mnogo različitih duša, ali nemojte da pružiti ruku prvoj osobi koja se tajanstveno nasmeši ili uputi šarmantan pogled. Sudbina za vas ima ozbiljne ljubavne planove, zato hladnog uma izaberite ljubav koja će vam doneti dugoročnu radost. Zvezde su na vašoj strani!

Dekada u kojoj ste rođeni otkriva put sudbine: šta o našem srcu i budućnosti govori period rođenja (HOROSKOP)Dekada u kojoj ste rođeni otkriva put sudbine: šta o našem srcu i budućnosti govori period rođenja (HOROSKOP)Tri dekade u svakom mesecu govore o tri različita puta sudbine! Kako razdoblje rođenja utiče na vaše snove i budućnost?

Imaćete puno obaveza na polju karijere i moguće je da ćete u jednom trenutku želeti da posustanete pod pritiskom. Kolege vam dodatno odmažu, a najviše problema imaju oni koji se bave papirologijom i moraju da završe neki davno započeti posao. Ali, pokažite svoju snagu i uložite trud, izdržite trenutni pritisak, jer će uskoro svaki vaš napor biti odlično naplaćen.

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za sutra: kome sudbina ispunjava romantične snove

Opozicija Sunca i Saturna ukazuje na potragu za surovom istinom, zbunjenost i konflikte, a evo kojim znakovima će ovaj čudesni aspekt promeniti ljubavni život zauvek, piše Lovesensa.

Kineski astrolozi otkrivaju čudesnu tehniku za predviđanje sudbine: šta položaj mladeža na telu otkriva o našoj ličnosti i budućnostiKineski astrolozi otkrivaju čudesnu tehniku za predviđanje sudbine: šta položaj mladeža na telu otkriva o našoj ličnosti i budućnostiMladež na donjem delu usana ukazuje na uspeh, a na vratu predviđa razočaranje! Proverite šta otkriva položaj mladeža na vašem…

Drage Ribe, spremni ste da se suočite sa svakom teškoćom, ali za ljubav ćete žrtvovati baš sve! Počinjete da sa partnerom planirate zajedničku budućnost. Osećate da ste vi dve polovine koje je sudbina spojila kako bi se ispunila misija ljubavi, pa zato uživajte u svakom zajedničkom trenutku. Spremni ste na svaki kompromis, ali pod uslovom da je i druga strana spremna da napravi određene ustupke. Zvezde su za vas pripremile zaštitu od sukoba, pa ćete uspeti da nađete zajednički jezik u svakom izazovu.

Horoskop - ako ste rođeni na granici između dva znaka Zodijaka: otkrivamo čija energija kreira vašu sudbinuHoroskop - ako ste rođeni na granici između dva znaka Zodijaka: otkrivamo čija energija kreira vašu sudbinuGranični datumi su dani u kojima energija najjače struji, zbog čega rođeni na granici dva znaka poseduju različite talente i…

Inkonjunkcija Venere i Neptuna stvara čudnu energiju za rođene u znaku Ovna, pa će mnogi izgubiti poverenje u partnera. Teško ćete uspeti da pronađete zajednički jezik i mali sukob prerasta u još veći. Nepoverljivi ste prema partneru i sumnjate na preljubu i laž. Možda je vreme da potražite novu ljubavnu sreću.

Vodolije, vašu romantičnu vezu preplavio je talas problema, ali sada je tome kraj. Sve se ponovo vraća na staro, bude se najlepša osećanja, poverenje i bliskost. Iz prethodnih dešavanja naučili ste važnu lekciju i spremni ste da više nikada ne ponovite takve greške u budućnosti. Vreme će pokazati koliko ste jaki, ali ste sigurni da će vaša ljubav pobediti sve!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.