Dnevna doza dobrog horoskopa: šta nam donosi velika moć Univerzuma

Dnevni horoskop predviđa romantičnu bliskost, a ovaj znak će dobiti čudesnu energiju za ostvarenje poslovnog cilja!

Dnevni horoskop - Mesec (Bik) u trigonu je sa Saturnom (Jarac), a to ukazuje na odgovornost i dobru organizaciju, a talas pozitivne energije podstiče vas da napokon ostvarite veliki san, piše Lovesensa.

Ljubavni horoskop za DANAS: da li u vašem srcu još stanuje stara ljubav?Ljubavni horoskop za DANAS: da li u vašem srcu još stanuje stara ljubav?Ljubavni horoskop otkriva ko će uživati u stabilnoj romantičnoj vezi, a ko će biti na tankom ledu zbog rizične ljubavi!

Drage Vage, vaša srećna romantična veza nastavalja da donosi radost i ispunjenje u budućnosti. Ponovo ste postali bliski sa partnerom i sledi period u kojem ćete biti srećni više nego u prošlosti. Uživate u njegovom društvu, a ovo je savršen dan da mu otkrijete svoje planove za budućnost.

Na poslu vas još uvek muče sitne brige, ali napokon vidite svetlo na kraju tunela. Igrajte na sigurno, budite strpljivi i polako donosite odluke i promene, a situacija će se iznenada popraviti. Kolege će vas podržati u svakoj ideji, a na posao napokon idete rasterećeni, bez briga i tenzije. Uspeh je blizu, samo iskreno verujte u sebe i u moć Univerzuma!

procitajte.jpg

Ako primećujete ove znakove, na pogrešnom ste životnom putu: kako nas svemir upozorava na negativnu energiju

Mnogi ljudi veruju da im ponekad jednostavno ne ide. Ali ako se više usmere na intuiciju i pažljivo razmisle o tome šta čine, shvatiće da je sve što im se događa rezultat njihove vlastite kreacije. Evo kojim vam znakovima svemir ukazuje na to da vam treba "preusmeravanje"

Kako da vidite svoju i auru drugih ljudi: 3 načina da otkrijete kakva vas aura štitiKako da vidite svoju i auru drugih ljudi: 3 načina da otkrijete kakva vas aura štitiSvvako može da vidi auru, a evo koje 3 tehnike pomažu da to najjednostavnije naučite!

Naša svest je preplavljena nadražajima materijalnog sveta, zato često zaboravljamo da mislimo o sebi kao o duhovnim bićima, i o našem duhovnom putu. Tako se događa i da ignorišemo znakove koje nam šalje svemir.

Uopšteno, upozoravajući znakovi svemira uvek se javljaju u obliku neželjenih okolnosti i događaja. Ti su znakovi snažni pokazatelji da je oko nas negativna energija i da nešto treba odmah promeniti.

Budina poruka koja menja život: kako da zaštitimo auru od negativnih ljudiBudina poruka koja menja život: kako da zaštitimo auru od negativnih ljudiJedini pravi način da pobegnemo od neprijatelja jeste biti svestan u svome umu i naći utočište u svome srcu!

Vaše misli, osećanja i dela jedini su načini za menjanje negativne energije. Sva vaša dela, misli i osećanja treba da budu na visokoj vibracijskoj frekvenciji, a potrebno je i strpljenje i usmerenost na cilj. To nije baš lako jer naše duše su „zaglavljene“ na Zemlji u materijalnoj, fizičkoj dimenziji koja nam otežava upravljanje vlastitom energijom i njenim frekvencijama.

Ovo je 11 najčešćih znakova koje nam svemir šalje kada akumuliramo i upijamo negativnu energiju:

 • udarac u nožni palac
 • zastoj u saobraćaju
 • preki pogledi i podrugljive primedbe drugih ljudi
 • povrede
 • neočekivani troškovi ili računi
 • osećaj da nešto nije u redu
 • prepirke sa voljenima
 • bolest
 • glavobolja
 • gubitak ili oštećenje predmeta
 • neprijatni mirisi, zvukovi ili ukusi

Ako uočite nešto od toga, to znači da treba prilagoditi frekvenciju i usmeriti pažnju na poboljšanje sebe i povišenje nivoa svoje energije.

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.