Dnevna doza dobrog horoskopa: sreća je napokon zakucala na vrata vašeg života

Dnevni horoskop otkriva da će sreća napokon zakucati na vrata vašeg života, a iznenadićete se kada vam budućnost donese još veću romantičnu radost.

Dnevni horoskop - sekstil Meseca i Merkura donosi moćnu energiju koju možete iskoristiti na polju karijere, a zbog emotivnog balansa, mnogi parovi če pronaći mir i sreću u ljubavi, piše Lovesensa. Evo koji znak ima najviše mogućnosti da privuče obilje i čaroliju ljubavi...

Dragi Lavovi, partner i vi ste danas "ludi" od ljubavi i konačno ste shvatili da ste stvoreni jedno za drugo. Vi ste srodne duše, delite iste ambicije, nadanja i strasti. Sreća je napokon zakucala na vrata vašeg života, a iznenadićete se kada vam budućnost donese još veću romantičnu radost.

Ljubavni horoskop za danas: jedan susret menja romantične planoveLjubavni horoskop za danas: jedan susret menja romantične planoveLjubavni horoskop predviđa talas čistih emocija koja će privući najlepše romantične snove - ova 3 znaka doživeće prosvetljenje na…

Usamljeni Lavovi upoznaće zanimljivu osobu na nekoj zabavi ili izlasku sa prijateljima, a u srce će se brzo useliti ljubav. Iako niste želeli ozbiljnu vezu, ovaj susret menja romantične planove. Nemojte zbog straha od vezivanja propustiti divnu šansu.

Merkur pravi dobar aspekt sa Mesecom u znaku Vodolije, a takav položaj planeta pruža snagu da se ostvarite na profesionalnom planu. Imate puno ideja i svaki posao ide vam od ruke, a oni koji žele da promene radno mesto, najbolje će se snaći u sopstvenom biznisu. Vreme je da iskoristite sve svoje sposobnosti!

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos5

 Horoskop - mračna prošlost se probudila: šta nam donosi retrogradni Uran u znaku Ovna (do marta 2019. godine)

 

Retrogradni Uran se u popodnevnim časovima 6. novembra vratio iz znaka Bika u znak Ovna, gde će ostati do početka marta 2019. godine. Ovaj tranzit je posebno značajan za Ovnove rođene polovinom aprila, ali i za ostale pripadnike kardinalnih znakova (Rak, Vaga, Jarac), koji su rođeni u trećoj dekadi znakova.

Takođe, ako imate neku planetu na zadnjim stepenima ova četiri znaka, ovo će biti važan period za vas. Uran je i simbol kolektivnog dešavanja, a sada se vraća zadnji put u znak Ovna, da bi završio sve poslove započete u prethodnih sedam godina, i na globalnom i na ličnom planu.

Horoskop ljubavi i strasti: saznajte koji horoskopski znak najviše privlačiteHoroskop ljubavi i strasti: saznajte koji horoskopski znak najviše privlačitePosebna privlačnost postoji između znaka u kome vam je Sunce i susednih znakova. Vaši prvi susedi u horoskopu ili onaj preko puta…

Ko je Uran? Astronomski gledano, Uran je sedma po redu i treća po veličini planeta Sunčevog sistema. Prema grčko-rimskoj mitologiji, Uran je vladar neba, otac svih titana, koga je s vlasti zbacio sin Hron (Saturn).


Astrološki, Uran je ideal apsolutne istine. To je večna potraga, pogled usmeren ka nebu, pogled u budućnost! Uran predstavlja nagle i brze promene, on ruši sistem i hijerarhiju koje Saturn postavlja. Uran je apstraktna ideja, a Saturn je konkretizacija i pad u materiju. Uran je nova kreacija, nesvakidašnja i inventivna. Uran je ekstrem u svakoj oblasti, vozilo koje juri autoputom, nagli udari vetra, bljesak munje na horizontu, noćno nebo posuto zvezdama i astrolog koji ih proučava.

Uran je ekscentrik, vizionar, zanesenjak. Za njega je samo nebo granica, a često granica nema uopšte. Kada je naglašen u natalnoj karti, on daje visok stepen inteligencije, te sposobnost da se proniknu tajne Kosmosa.

Ovu poziciju često srećemo kod pronalazača, osoba koje pomeraju granice i menjaju svet. Newton, Tesla, Bell, Gates, Che Guevara su samo neki od vlasnika Urana u I polju. Kako je već rečeno, Uran ruši sisteme, te je on simbol revolucije i promene vlasti i društvenih sistema.

Čuva tajne, odan je i iskreno vas voli: na ovaj horoskopski znak uvek možete da se osloniteČuva tajne, odan je i iskreno vas voli: na ovaj horoskopski znak uvek možete da se osloniteOsobe rođene u ovom horoskopskom znaku sve u životu rade dobro promišljajući...

Uran u Ovnu uvek predstavlja pionira, Ovan je prvi znak Zodijaka, i “početak svih početaka”. Ovan je kardinalni (brzi), muški (aktivni) znak koji pripada vatrenom elementu, prva iskra, mladost, početak proleća, inicijalna kapisla, koja pobuđuje sve ostale energetske potencijale. Uran u retrogradnom hodu kroz znak Ovna simbolizuje promene na kolektivnom planu, koje se dešavaju bar iz drugog pokušaja odnosno kao posledica određenih odluka u prošlosti.

Kako je Uran krenuo retrogradnim hodom u avgustu, nagomilana tenzija za promenom i potreba za slobodom je počela da raste (da se oslobađa). Potresi, elementarne nepogode ili nesreće mogu pogoditi Daleki Istok i zemlje u simbolici Ovna. Kolektivni događaji, poput finansijskih i sigurnosnih kriza, utiču na vaš emotivni život i finansijsko stanje. Pogledajte u koje polje natalne karte vam pada 29. stepen Ovna, jer tu vas u narednim mesecima čeka nagla promena i konačno razrešenje nekih priča iz prošlosti (u skladu sa simbolikom polja).

Izvor: Astro portal

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.