Dnevna doza dobrog horoskopa: srce ovog znaka danas greje plamen ljubavi

Dnevni horoskop predviđa nezadovoljstvo zbog posla koji se ne odvija po želji, ali ovaj znak danas zaboravlja na sve brige zbog sreće u ljubavi!

Dnevni horoskop - sekstil Venere i Plutona donosi razumevanje mnogih problema i racionalno donošenje odluka, ali i pojačana osećanja i veliku želju da se uskoro probudi ljubav, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Drage Vodolije, danas maksimalno uživate u partnerovom društvu. Osećaj ljubavi i želje da vaša veza bude uspešna nikada nije bio jači, a romantično i nežno raspoloženje pratiće vas do kraja dana. Ovog utorka ignorišite sve sitne brige i zadatke koje nameće rutina, već uživajte u ljubavi i pokušajte još više da usavršite odnos sa partnerom.

Rođeni u znaku Vodolije odavno se nadaju da će uskoro doći do određenih promena na polju karijere. Ali, kada do promena dođe, opet nećete biti zadovoljni jer imate osećaj da se niste pomerili unapred. Budite zahvalni na onome što trenutno imate, a Univerzum će uskoro poslati iskru sreće koja može situaciju na poslu potpuno da preokrene u vašu korist.

procitajte.jpg

Anđeoske poruke za vatrene horoskopske znakove: evo šta anđeli poručuju Ovnu, Lavu i Strelcu za 2018. godinu (GODIŠNJI HOROSKOP)

OVAN

U periodu do početka proleća se nalazite još uvek u ciklusu broja 2, a onda ulazite u ciklus narednog broja 3. Do kraja prvog kvartala godine fokus će i dalje biti na polju materijalnog stIcanja i finansija uošteno. Ovo je vreme kad treba da uložite svu energiju na rešavanje finansijskih teškoća svih vrsta. I uspeh je tu, nadohvat ruke. Ipak, kako je energija dvojke pasivna, ženska energija, biće prisutna i sklonost pesimizmu. To nikako! Ako želite finansijsko izobilje, morate razmišljati o izobilju.

Ostatak godine će biti pod uticajem energije broja 3. Nakon jednog pomalo mučnog i teškog perioda, od proleća ulazite u novu, radosniju fazu. Mentalna aktivnost će biti vrlo izražena, pa je iskoristite do maksimuma. Upamtite - čovek uči dok je živ. Jasnije ćete videti mnoge stvari, posebno, kada je reč o odnosu sa bliskim ljudima. Nastupa dobar period za kupovinu kompjutera i kućne tehnike, kao i prevoznih sredstava.

POSAO: Tranzitni Saturn u Jarcu će se naći u vašem 10. polju, polju karijere, profesije i posla. Uopšteno, u periodu od narednih 3 godine, pružaju se odlični uslovi da izgradite čvrste i stabilne poslove i poslovne relacije, ali ove godine se savetuje oprez.

U slučaju da ste već određeno vreme žrtva mobinga od strane jedne ili više osoba iz poslovnog okruženja, od proleća se konačno otvara put da rasksrstite sa svojom agonijom, i nikako se ne ustručavajte, koristite sva raspoloživa sredstva.
Ako ste nezaposleni, posla će biti, od vas će se tražiti mnogo dokazivanja, a pritom će većina vas morati da se zadovolji poslovima koji su na određeno... Ali, nikako se ne brinite, samo uložite što više truda, pokažite sve što znate, i imajte stalno na umu kako je ova godina priprema za ono pravo, a koje dolazi od 2019.

FINANSIJE: Financijska situacija za ćas će tokom 2018. godine, biti prilično dobra. Period od prva dva meseca daje odlične prilike za zaradu. Kod mnogih dolazi do poboljšanja finansijskog stanja. U 3. mesecu izbegavajte sva veća ulaganja, kako ne biste bili izmanipulisani.

LJUBAV: Ako ste u dužoj, baš stabilnoj i ozbiljnoj vezi, odnos sa partnerom biće skladan i harmoničan. U periodu od 9. meseca do kraja 2018. godine, mnoge od vas koji ste u stabilnim vezama očekuju prosidbe, zajednički život, ulazak u brak, a neke i ostvarenje potomstva.

ZDRAVLJE: Moguće su češce upale i prehlade, koje dolaze naglo, ali bez aktivacije većih problema. Obratite veću pažnju, ukoliko imate hroničnih problema sa kičmom, kao i sa varirajućim pritiskom.

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Rođeni ste da živite svoje ideje i vizije. U ovom periodu nema porebe mnogo prilagođavati se.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.