Dnevna doza dobrog horoskopa: snaga ljubavi jača vašu auru

Dnevni horoskop otkriva koji znak ne sme da odustane i treba da se suoči sa preprekama, a ljubav će mu pružiti veliku snagu!

Dnevni horoskop - kvadrat Venere i Marsa doneće velike turbulencije u ljubavnim i prijateljskim odnosima, naročito zbog ljubomore, piše Lovesensa. Međutim, jedan znak Zodijaka stvara nevidljivi štit protiv negativnog uticaja planeta i bori se za svoju sreću...

Ljubavni horoskop za zimu 2019. godine: ovih 5 znakova očekuju velika romantična iznenađenjaLjubavni horoskop za zimu 2019. godine: ovih 5 znakova očekuju velika romantična iznenađenjaOva zima doneće velike promene kaa je u pitanju ljubav, a evo kojim znakovima će srce biti ispunjeno romantičnom čarolijom sve do…

Drage Strelčevi, ovaj dan donosi puno uzbuđenja. Sa partnerom vas očekuje velika sreća i sve držite pod kontrolom. Motivišete partnera i prenosite mu pozitivnu energiju. Postaćete još više bliski, a snaga ljubavi ojačaće vašu volju za delovanje na mnogim poljima.

Magija Jupitera i Meseca čini da se osećate u skladu sa svojom prirodom, naročito usamljeni Strelčevi. Imate samopouzdanje, zabavljate se sa prijateljima i upoznajete puno novih ljudi. Vaša želja za zabavom i avanturama doneće novu ljubav, baš kada se najmanje budete nadali. Na poslu vas očekuje naporan period i moraćete da ispravite greške iz prošlosti. Mnoge prepreke nalaze se na putu ka uspehu, ali nikako ne smete da odustanete!

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4

Ljubavni horoskop za danas: ako ovo uradite, sačuvaćete ljubav

 

Kvadrat Venere i Marsa donosi tenziju u ljubavnim odnosima, a naročito će raspoloženje ugroziti ljubomora i negativna osećanja partnera, piše Lovesensa. Međutim, dok će neki znakovi imati velike dileme, neki će uživati u čarima ljubavi...

Drage Škorpije, spremne ste da igrate romantičnu igru otvorenih karata. Vrlo ste prijatni prema partneru i želite da se iskupite za greške iz prošlosti tako što ćete postali apsolutno iskreni. Iako vam trenutno izgleda da ova promena ne donosi neke rezultate, uskoro ćete shvatiti da ste napravili pravi potez da sačuvate ljubav.

Saznajte šta se krije u vašoj duši ako ste Bik, Devica ili JaracSaznajte šta se krije u vašoj duši ako ste Bik, Devica ili JaracBaš poput tamne strane Meseca, i mi u sebi nosimo skrivenu stranu svoje duše. Onu koju ne pokazujemo drugima, koju smo tako dobro…

Lavovi očekuje sukob zbog ličnih želja i velokog ega. Nedostaje vam sloboda i zahtevate da partner uradi sve kako samo vi želite. Morate se odreći nekih navika koje ste stekli dok ste živeli sami. Pokušajte da pronađete kompromis i obuzdate ego. Otvoreno razgovarajte sa partnerom o svemu što vas muči, tražite malo prostora samo za sebe. Iskrenost će rešiti problem, a tvrdoglavost vas vodi ka još većem.

Kratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oprosteKratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oprosteLjubavni horoskop otkriva ko će ponovo početi da veruje u ljubav, a ko će odustati od spašavanja davno propalog odnosa!

Dragi Rakovi, stara ljubav se iznenada vraća u vaš život i želi ponovo da vas osvoji. Međutim, osećanja se neće probuditi zbog razočaranja koje ste od te osobe doživeli u prošlosti. Odlučili ste da prekinete svaki kontakt, sačuvate samo lepe uspomene i hrabro nastavite dalje. Ovo je za vas bio dobar test. Naučili ste da otpustite prošlost, a Univerzum će uskoro poslati novu ljubav koja će pokazati kako izgleda prava romantična sreća.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.