Dnevna doza dobrog horoskopa: samo jedna stvar donosi ovom znaku iskrenu ljubav

Dnevni horoskop nas upozorava da budemo vrlo oprezni na poslu, a za ljubav ćemo morati da promenimo samo 1 stvar!

Dnevni horoskop - sekstil Saturna i Meseca danas donosi pozitivnu energiju i snagu da se suočite sproblemima, ali jedan znak leči slomljeno srce i privlači sreću u ljubavni život, piše Lovesensa.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Drage Vage, prethodan period doneo je turbulencije na polju ljubavi, a danas partner i vi shvatate koliko su prepreke male u odnosu na vašu ljubav. Možda je vaš odnos ugrozila rutina, ali danas iskoristite pozitivnu energiju, provedite što više vremena zajedno i planirajte. Vaša romansa se kreće u pravom smeru, ali važno je da i vi donesete važnu promenu - prestanite da kritikujete sve oko sebe i dajte partneru šansu da na svoj način reši određene ambicije.

Ovo je dan za neverovatne poslovne ponude, ali budite vrlo oprezni! Ukoliko vam neka poslovna ponuda izgleda nestavrno, moguuće je da to i jeste. Ne nasedajte na prevaru i nikako ne rizikujte da izgubite siguran posao. Astrolozi savetuju da donošenje velikih i važnih odluka i zaključaka ipak ostavite za sutra.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Test "sedi i ustani" otkriva koliki nam je životni vek: probajte kod kuće i proverite zdravlje organizma za 6 sekundi

 

Ako želite da saznate kakvo je zdravstveno stanje vašeg organizma, uradite brzi test kod kuće koji po navodima stručnjaka otkriva vaš životni vek, piše Lepa & srećna.

Tai Chi: veština Spontanog kruga

Reč je o testu pod nazivom "sedi i ustani". U ovom testu treba da stojite, ukrstite noge tako da stopala ostanu jedno uz drugo i polako se spustite i sednete na pod, a da se ne pridrižite ni rukama ni kolenima. Zatim treba da tako ukrštenih nogu ustanete, opet bez pridržavanja. Ako sednete i ustanete bez pridržavanja rukama ili teturanja, onda ste dobili čistu desetku i živećete onoliko koliko vam je životni vek genetski predviđen.

Naučite da se lečite kristalima: evo kako da izaberete lični kristal i iskoristite njegovu isceliteljsku energiju

Međutim, za svako pridržavanje rukama, pomeranje ramena ili kolena gubite poene, a ako izgubite ravnotežu gubite pola poena. Test pokazuje zdravsteno stanje celog organizma, a stručnjaci ističu da osobe koje tokom testa imaju rezultat 3 i manje rizikuju smrt 5 puta više u narednih 5 godina. Ova vežba nas podstiče da se više posvetimo zdravlju svog organizma, ali pre svega podseća kako vežbanjem možemo da produžimo životni vek.

Izvor: Lepa & srećna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.